Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Διέψευσε τις επαφές με προπονητές – Διευθυντής μόνο στο παρκέ ο Σπανούλης

Ολυμπιακός: Διέψευσε τις επαφές με προπονητές – Διευθυντής μόνο στο παρκέ ο Σπανούλης
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν τις συζητήσεις με προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας μετά την αποχώρηση Μπλατ, αλλά και το σενάριο να αναλάβει χρέη general manager από την επόμενη σεζόν ο Βασίλης Σπανούλης.

Ολυμπιακός: Η αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» έχει δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας. Ήδη, άλλωστε, έχουν έρθει στο προσκήνιο τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή. Γιώργος Μπαρτζώκας, Τσάβι Πασκουάλ, Σιμόνε Πανιτζιάνι και Μίλαν Τόμιτς είναι οι τρεις προπονητές τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν παντού ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του κόουτς Μπλατ.

Πρόκειται για ονόματα που εξετάζονται από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και είναι άξιοι αναφοράς αφού αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά της Ευρώπης, όμως, σύμφωνα με το «fosonline.gr» ακόμα δεν έχει γίνει άνοιγμα σε κανέναν. Αυτή τη στιγμή στις τάξεις των Πειραιωτών εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για τη διαδοχή του Μπλατ και σίγουρα δεν θα πάρουν βιαστική απόφαση για τον αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία επαφή με κάποιο προπονητή, με τον Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Μπλατ, να βρίσκεται μέχρι στιγμής στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η ομάδα λοιπόν θα πάει με τον Λιθουανό στο ματς με την Βαλένθια την Παρασκευή 11/10 και παράλληλα θα διεξάγεται έρευνα αγοράς για τους «μνηστήρες» της θέσης. Το πότε και αν θα αντικατασταθεί ο Κεμζούρα είναι ακόμα άγνωστο, όμως στην ΚΑΕ θεωρούν ότι θα γίνει το καλύτερο προκειμένου ο Ολυμπιακός να εμφανίσει ξανά το πρόσωπο που τον έκανε μεγάλο και τρανό στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τους παίκτες – Διευθυντής στο… παρκέ ο Σπανούλης

Μέχρι στιγμής και όσο δεν υπάρχει συνομιλία με κάποιον προπονητή, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης παικτών από το ρόστερ της ομάδας. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τους παίκτες που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα στις αναμετρήσεις με Βαλένθια και Ζενίτ. Κι αυτό γιατί δεν είναι δυνατόν να φύγουν κάποιοι παίκτες προτού γίνει ο γνωστός ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μπλατ.

Δηλαδή να αντικατασταθεί κάποιος παίκτης και μετά να έρθει ο νέος προπονητής και να υπάρχει το ενδεχόμενο να μη συμφωνεί με τις αλλαγές που συνέβησαν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και άπαντες επιθυμούν να «τρέξουν» τα θέματα με όση περισσότερη ασφάλεια γίνεται. Τέλος, στον Ολυμπιακό διέψευσαν το σενάριο που ήθελε τον Βασίλη Σπανούλη να αναλαμβάνει χρέη γενικού διευθυντή από την ερχόμενη σεζόν. Δεν αποκλείεται άλλωστε και τη νέα σεζόν ο αρχηγός να παραμείνει στο ρόστερ και να συνεχίσει να κατευθύνει τους συμπαίκτες του μέσα από το παρκέ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments