Ελλάδα

Άνδρος: Η κακοκαιρία χτύπησε το νησί – Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα

Άνδρος: Η κακοκαιρία χτύπησε το νησί – Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα
Άνδρος: Το νησί των Κυκλάδων πέρασε δύσκολο βράδυ εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που προκάλεσαν πολλά προβλήματα.

Άνδρος: Ένα δύσκολο βράδυ πέρασαν οι κάτοικοι του νησιού. Το κύμα κακοκαιρίας χτύπησε την Άνδρο, προκάλεσε κατολισθήσεις και πλημμύρες, ενώ οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν. Οι αρχές πήραν την απόφαση να κλείσουν τον κεντρικό δρόμο από Σταυροπέδα για Γαύριο και από Αποίκια για Βουρκωτή.

Κατολισθήσεις αναφέρθηκαν σε Αποίκια και Στενιές, ενώ πτώση φερτών υλικών και βράχων σημειώθηκε σε πολλά σημεία του επαρχιακού Απροβάτου – Παλαιόπολης. Η επικινδυνότητα ήταν μεγάλη από τα λιμνάζοντα νερά και τους χειμάρρους που δημιουργήθηκαν στα ρέματα.

Φωτογραφία androsportal.gr

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Άνδρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε μεταξύ άλλων: “Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που έχουν πλήξει το νησί, αποφασίστηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας στο κεντρικό δρόμο από Σταυροπέδα για Γαύριο και από Αποίκια για Βουρκωτή μέχρι νεοτέρας. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Άνδρου συνιστά μεγάλη προσοχή στους οδηγούς σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο καθόλη τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης που έχει πλήξει το νησί καθώς και την απομάκρυνση τους από τα ρέματα του νησιού”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments