Διεθνή

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ταξιδεύει στις 13 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ – Συνάντηση με Τραμπ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ταξιδεύει στις 13 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ – Συνάντηση με Τραμπ
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος θα μεταβεί στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου και θα συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ, με τον Αμερικανό πρόεδρο να το ανακοινώνει με κάθε επισημότητα.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Μόλις χθες (7/10) ο Ντόναλντ Τραμπ απειλούσε να να «αφανίσει» την Τουρκία «αν ξεπεράσει τα όρια», αλλά σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να ανακοινώσει ότι στις 13 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί τον Τούρκο ομόλογο του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις ΗΠΑ όπου και θα έχουν συνάντηση οι δυο τους. Παράλληλα, ο Τραμπ έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Ερντογάν και του Ερντογάν, προφανώς για να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκαλούν οι αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις του σχετικά με την Τουρκία και την Συρία.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι βολικά ξεχνούν ότι η Τουρκία είναι ένας μεγάλος εμπορικός εταίρος των Ηνωμένων Πολιτειών, στην πραγματικότητα φτιάχνουν το χαλύβδινο δομικό πλαίσιο για τα F-35 μαχητικά τζετ. Ήταν επίσης καλοί στη συνεργασία, βοηθώντας με να σώσω πολλές ζωές στην επαρχία Ιντλίμπ, και να επιστρέψουν σε καλή υγεία, μετά από αίτημά μου, τον πάστορα Μπράνσον που είχε ακόμη πολλά χρόνια κάθειρξης. Επίσης, θυμηθείτε, και είναι σημαντικό, ότι η Τουρκία είναι σημαντικό μέλος του ΝΑΤΟ με καλή υπόληψη. (σ.σ ο Ερντογάν) Έρχεται στις ΗΠΑ ως φιλόξενούμενός μου στις 13 Νοεμβρίου» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Δείτε το tweet του Ντόναλντ Τραμπ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments