Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο Έλληνας επιθετικός μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του με τον Ολυμπιακό.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Στο τελικό στάδιο της επιστροφής του έχει μπει ο Έλληνας διεθνής, που ετοιμάζεται να μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος τον περιμένει πως και πως για να προστεθεί ακόμη μία ποιοτική λύση στα άκρα των Πειραιωτών.

Ο Λάζαρος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περυσινής αγωνιστικής περιόδου. Είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στις 17 Φεβρουαρίου 2019. Αμέσως μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε ο Λάζαρος ξεκίνησε να δουλεύει σκληρά. Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να προπονείται στου Ρέντη όλο αυτό το διάστημα. Ο 32χρονος επιθετικός έχει πεισμώσει και θέλει επιστρέψει πιο δυνατός και να μπορέσει να αγωνιστεί και να κερδίσει ξανά τη θέση του στην ομάδα.

Απλά, πρόσφατα υπέστη μια θλάση, που τον πήγε 10 με 15 ημέρες πίσω και σύντομα αναμένεται να ανεβάσει στροφές, ενώ εκτιμάται ότι ιατρικά θα είναι έτοιμος στις 27 Οκτωβρίου στο εντός έδρας ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments