Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Ο Φαν’τ Σιπ τον έχει στα “προσεχώς”

Γιάννης Μπουζούκης: Ο Φαν’τ Σιπ τον έχει στα “προσεχώς”
Γιάννης Μπουζούκης: Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στα υπ' όψιν τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Μπουζούκης: Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για την επόμενη ημέρα της Εθνικής Ανδρών, η οποία ουσιαστικά ολοκληρώνει δίχως αντίκρισμα τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Euro 2020, έχοντας μείνει εκτός μετά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ήδη, έχουν σημειωθεί ορισμένα ονόματα που θα στελεχώσουν την Εθνική της δεκαετίας του ’20, με το όνομα του Γιάννη Μπουζούκη να βρίσκεται εντός αυτών, έστω κι αν στην παρούσα φάση, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν λαμβάνει προσκλητήριο από τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό.

Σύμφωνα με τη Livesport, ο Φαν’τ Σιπ όχι μόνο ξέρει για τον Μπουζούκη, αλλά τον έχει “τσεκάρει” αρκετά. Όχι για τώρα, αλλά για τα επόμενα προκριματικά, του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, δύσκολα έως απίθανα θα ντεμπουτάρει με την Ανδρών στην παρούσα προκριματική φάση. Όχι από “καπρίτσιο” του Φαν’τ Σιπ, αλλά γιατί είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Κ21, η οποία δίνει τη δική της μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του αντίστοιχου Euro. Όπως γίνεται κατανοητό, ο Φαν’τ Σιπ δεν θέλει να στερήσει ένα πολύτιμο στέλεχος από την ομάδα του Γιάννη Γκούμα.

Πλην του Μπουζούκη, η επόμενη ημέρα της εθνικής περιλαμβάνει μερικά ταλαντούχα ονόματα όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ. Ποδοσφαιριστές όπως οι Τάσος Δώνης, Βαγγέλης Παυλίδης και Ευθύμης Κουλούρης. Τρεις μικροί που λογικά θα αποτελέσουν την επόμενη μέρα στην επίθεση της Εθνικής, σύμφωνα με τα είχαν γραφτεί πριν από μερικές ημέρες σε δημοσίευμα του Sportime.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments