Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (12/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (12/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (12/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (12/10/19).

Κριός

Θα είσαι περισσότερο διάφανη απ’ ό,τι πιστεύεις, στα μάτια του εραστή σου, αλλά θα σε ωφελήσει πολύ, σεξουαλικά αυτό! Αν είσαι ελεύθερη και πιστεύεις πως έχεις κρύψει τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έχεις για κάποιον τύπο που σ’ ενδιαφέρει, μάλλον θα τον βρεις ένα βήμα μπροστά από σένα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, εξέτασε τους λόγους που θέλεις να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.

Ταύρος

Σου προσφέρεται μια ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά, στο τι θα μπορούσε να συμβεί μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι ευτυχισμένη και θέλεις να παραμείνουν τα πράγματα όπως είναι ή αν νιώθεις πως χρειάζεται να αλλάξει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, τότε οι ιδέες που έρχονται στο δρόμο σου τώρα, θα αποδειχθούν χρήσιμες. Μπορεί να είναι σποραδικές…. αλλά μπορεί να σε βοηθήσουν να εστιάσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες σου- και στον καλύτερο τρόπο, για να τις εκπληρώσεις.

Δίδυμοι

Αν οι ονειροπολήσεις έχουν βρει το δρόμο τους στην ερωτική σου ζωή και σε ωθούν ν’ αναλογιστείς περισσότερες από μία….τότε δως τους την ελευθερία που χρειάζονται. Θα βρεις μια ρομαντική ιδέα που σε αφορά, ν’ αλλάζει την τροχιά της σχέσης σου, με πολύ ευχάριστο τρόπο. Ο δρόμος για την καρδιά του εραστή σου, μπορεί να είναι η δημιουργική έκφραση των αποκαλύψεων της ψυχής σου. Αυτή είναι η στιγμή για να τον πλησιάσεις, με το φανταστικό σου λεξιλόγιο!

Καρκίνος

Προσπάθησε ν’ αντιμετωπίσεις τις ανησυχίες που έχεις για την ερωτική σου ζωή. Ίσως θέλεις να συμβεί νωρίτερα μια ιδιαίτερη εξέλιξη ή να είσαι αναποφάσιστη για ένα βήμα που πρέπει να κάνεις…..και που φαίνεται μάλλον αποθαρρυντικό ή αβέβαιο. Αυτό που μπορεί να φαίνεται λιγότερο από ιδανικό ή πολύ αβέβαιο τώρα, σύντομα θα ξεκαθαρίσει!

Λέων

Προσπάθησε να μην εξετάσεις με μεγάλη λεπτομέρεια κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Η προσήλωση και στην παραμικρή ένδειξη, θα καταστήσει μια απλή κατάσταση σε πολύπλοκη. Δεν μπορείς να τονίζεις κάθε «λάθος» ή να εστιάζεις τόσο έντονα σε μικροσκοπικά θέματα…. που αποτελούν μια πολύ μεγαλύτερη και φωτεινότερη συνολική εικόνα. Ο Διάβολος, όπως λένε, βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Ψάξε καλύτερα να βρεις κάτι δημιουργικό, που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της σχέσης σου, με φαντασία!

Παρθένος

Μπορεί να πιστεύεις πως η σχέση σου χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα! Όμως δε θα μπορούσε να ωφεληθεί, από μια μόνο ήρεμη ανάδευση? Η κακόβουλη ή η επαναστατική σου πλευρά θ’ αποκαλυφθεί…. και θα μπορούσε να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, αν την αφήσεις υπερβολικά ελεύθερη! Όποιες αλλαγές θέλεις να κάνεις τώρα, κάνε τες ήρεμα, απαλά ή αργά.

Ζυγός

Μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης, μπορεί να σου φανεί απογοητευτική τώρα, στα ερωτικά σου! Εντούτοις, είναι καλό να ξεκαθαρίσει, τί μπορεί και τι δεν μπορεί να περιμένει – ή τι χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Ίσως χρειαστεί να αποδεχθείς, πως το παρόν είναι μια καλή στιγμή για να τεθούν σε κίνηση κάποια θέματα, που πιστεύεις πως θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να αξιολογηθούν. Η καρδιά σου θα σε παροτρύνει να κάνεις τώρα ένα τολμηρό βήμα! Και αν το κάνεις, κάτι ευχάριστο θα συμβεί.

Σκορπιός

Αν σκοπεύεις να δείξεις την απογοήτευσή σου στον εραστή σου, τότε ετοιμάσου ν’ αντιμετωπίσεις την αμυντική του αντίδραση….κι όχι την υποστήριξή του. Αυτό θα σε προφυλάξει, αν είσαι εσύ ο αποδέκτης κάποιων κακώς επιλεγμένων λέξεων. Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις κριτική στον εραστή σου, φρόντισε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσεις επαινετικά και υποστηρικτικά λόγια. Μόνο έτσι θα είναι ήρεμη η συζήτηση ανάμεσά σας.

Τοξότης

Οποιαδήποτε παρόρμηση ή ανάγκη να αναλάβεις άμεση δράση, θα είναι πιο ισορροπημένη…. αν καταλάβεις πως είναι ανάγκη να δείξεις υπομονή και ν’ αποσυνδεθείς από ένα ερωτικό θέμα που επικρατεί στη σχέση σου. Όπου αισθάνεσαι πως χρειάζεται να υιοθετήσεις μια στάση του «τώρα ή ποτέ» θα επωφεληθείς πολύ περισσότερο, αν εστιάσεις την προσοχή σου αλλού, για λίγο. Μια απόφαση ή μια συγκεκριμένη ενέργεια, πιθανώς δεν είναι τόσο χρονικά ευαίσθητη…. όσο φαίνεται.

Αιγόκερως

Ο αγαπημένος σου, μπορεί να έχει τους λόγους του για να κάνει κάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι πρέπει να συμφωνήσεις ολόψυχα. Μπορεί να έχεις τις δικές σου απόψεις για μια κοινή κατάσταση και το δικαίωμα να τονίσεις ξεκάθαρα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί στα μάτια σου να δείχνει πως το παίζει αφεντικό ή πως θέλει να έχει τον έλεγχο, για το δικό του καλό. Μην υποκύψεις στις απαιτήσεις του, για χάρη της ειρήνης στη σχέση σας. Γιατί αυτή η επιλογή, δε θα κρατήσει.

Υδροχόος

Οι υπερβολικές ευθύνες σε άλλους τομείς της ζωής σου, θα επηρεάσουν τα ερωτικά σου σήμερα. Όσο κι αν ο αγαπημένος σου μπορεί να θαυμάζει όσα σου συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, παράλληλα θα αισθανθεί, πως είναι αποκλεισμένος. Η σχέση σου, θα μπορούσε να επωφεληθεί από λιγότερες εξωτερικές επιρροές. Βρες λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου!

Ιχθύες

Η ισχυρή έμφαση στον τρόπο που εκφράζεσαι τώρα, θα δημιουργήσει μεγάλη πρόοδο στα ερωτικά σου. Ο αγαπημένος σου πιθανότατα, δεν θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει την εξαιρετική εμπιστοσύνη που προσφέρεται, για την τόνωση των συζητήσεων ανάμεσά σας. Η αυθεντικότητά σου στις συζητήσεις σας, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα πάθη. Αν μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και λίγο χιούμορ στις μεταξύ σας ανταλλαγές, τότε να είσαι σίγουρη για μια σχέση, πολλά υποσχόμενη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments