Ελλάδα

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με καυτό νερό και χτυπώντας τον με πλάστη

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με καυτό νερό και χτυπώντας τον με πλάστη
Συγκλονισμένη η κοινωνία της Μεσσηνίας από το αποτρόπαιο έγκλημα, όταν 68χρονη βασάνισε και εν τέλει σκότωσε τον 73χρονο σύζυγό της χτυπώντας τον με πλάστη αφού πρώτα του είχε ρίξει καυτό νερό.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία ενός 73χρονου από την ίδια του τη γυναίκα. Και δεν είναι αυτό καθ’αυτό το έγκλημα όσο η βιαιότητα που υπέδειξε η δράστης η οποία αφού τον έλουσε με καυτό νερό στη συνέχεια τον χτύπησε πολλές φορές με ένα ξύλινο πλάστη προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα.  Ο άτυχος 73χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Καλαμάτας υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το ζευγάρι καυγάδισε άγρια στο σπίτι του στην Οιχαλία Μεσσηνίας. Κάποια στιγμή ο καυγάς ανάμεσα στο ηλικιωμένο ζευγάρι ξέφυγε από κάθε όριο. Η 68χρονη γυναίκα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και κυρίως αν ο άνδρας της είχε κινηθεί εναντίον της, άρπαξε μια κατσαρόλα στην οποία έβραζε νερό και περιέλουσε με αυτό τον 73χρονο προκαλώντας του σοβαρότατα εγκαύματα. Στη συνέχεια, άρπαξε τον ξύλινο πλάστη και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η 68χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Καλαμάτας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος ερευνά το αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments