Τεχνολογία

Fortnite: Έπεσε “μαύρο” στο δημοφιλές παιχνίδι – Πανικός στα social media

Fortnite: Έπεσε “μαύρο” στο δημοφιλές παιχνίδι – Πανικός στα social media
Fortnite: Το νησί του παιχνιδιού καταστράφηκε από έναν τεράστιο αστεροειδή, σηματοδοτώντας το τέλος της δέκατης σεζόν του. Απίστευτες αντιδράσεις των παικτών στα social media.

Fortnite: Αποτελεί το πιο δημοφιλές video game της εποχής και ένα από τα πιο δημοφιλή όλων των εποχών. Το Fortnite, περί ου ο λόγος, ολοκλήρωσε χθες, Κυριακή (13/10) τη δέκατη σεζόν του, ρίχνοντας «μαύρο» και αφήνοντας εκατομμύρια παίκτες στον κόσμο να σκέφτονται αν πρόκειται για το οριστικό τέλος του παιχνιδιού ή αν θα υπάρξει συνέχεια με την ενδέκατη σεζόν του. Πιο συγκεκριμένα, στο εντυπωσιακό φινάλε εμφανίζεται ένας τεράστιος αστεροειδής, ο οποίος καταστρέφει το νησί-εικονικό πεδίο μάχης όπου αγωνίζονται οι παίκτες.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε «πανικό» σε εκατομμύρια χρήστες του Fortnite, οι οποίοι πλέον δεν είχαν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι. Όσοι ήταν συνδεδεμένοι είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και η οθόνη έδειχνε έκτοτε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο. Οι οπαδοί του παιχνδιού είχαν προβλέψει ένα δραματικό φινάλε για τη δέκατη σεζόν, αλλά το «μαύρο» που έπεσε την Κυριακή ήταν τόσο ξαφνικό που προκάλεσε πανικό και έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες, οι οποίοι ξέσπασαν στα social media.

Παράλληλα, το Fortnite διέγραψε όλα τα tweet του και απλά προέβαλλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter. Ο ειδικός του gaming για το Forbes, Paul Tassi, χαρακτήρισε το event ως «το τέλος μιας εποχής».Η Epic Games – που κατέχει το Fornite – επιβεβαίωσε ότι το τέλος ήρθε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Οι παίκτες που ήταν συνδεδεμένοι είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και η οθόνη δείχνει έκτοτε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο.

Δείτε τη στιγμή που καταστρέφεται το νησί:

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των παικτών:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments