Ελλάδα

Απεργία ΜΜΜ: Προς αναστολή οι κινητοποιήσεις της Πέμπτης

Απεργία ΜΜΜ: Προς αναστολή οι κινητοποιήσεις της Πέμπτης
Απεργία ΜΜΜ: Κανονικά αναμένεται να κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την προσεχή Πέμπτη (17/10).

Απεργία ΜΜΜ: Το πρωί της Δευτέρας (14/10) έγινε γνωστό ότι οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα προχωρούσαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Την ίδια μέρα τα σωματεία είχαν συνάντηση με τον υπουργό μεταφορών, Κώστα Καραμανλή. Μετά την κουβέντα που έγινε οι εργαζόμενοι των εταιρειών ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ αναμένεται να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες στάσεις εργασίας που είχαν ανακοινώσει.

«Έκλεισε το θέμα των συλλογικών συμβάσεων για το 2019 (για τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες) σε απόλυτη συνεννόηση με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους», ανακοίνωσε ο υπουργός σε λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Μετρό, ηλεκτρικός και τραμ είχαν εξαγγείλει στάση εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας, διαμαρτυρόμενοι για τη μη εφαρμογή της υπογραφείσας συλλογικής σύμβασης εργασίας (ΣΣΕ).

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Οι οριστικές αποφάσεις για τις απεργίες της Πέμπτης (17/10) θα παρθούν τα επόμενα 24ωρα όταν και θα συνεδριάσουν τα σωματεία των εργαζομένων. Πάντως, αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι τα ΜΜΜ να λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments