Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ξενιτίδη και Μάρκοβιτς ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ξενιτίδη και Μάρκοβιτς ετοιμάζει ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Οι λύσεις στην μεσαία γραμμή των «Ερυθρόλευκων» μοιάζουν περιορισμένες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωρά πιο βαθιά στο ροτέισον βάζοντας μέσα τους νεαρούς Γιώργο Ξενιτίδη και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Ολυμπιακός: Το επιβαρυμένο πρόγραμμα των Πειραιωτών επιβάλλει νέο ροτέισον στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός με το τέλος της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων συγκεντρώνει το ρόστερ του. Με παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη οι «Ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να… ανοίξουν το ρόστερ τους βάζοντας σε αυτό ποδοσφαιριστές με λίγες παραστάσεις. Δύο από τις περιπτώσεις παικτών που στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θα αποτελέσουν ευχάριστη έκπληξη είναι οι Γιώργος Ξενιτίδης και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Αμφότεροι τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και πιθανότατα θα τεθούν στην διάθεση του Πορτογάλου για το επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ το Σάββατο. Λίγες ημέρες πριν την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να σκέφτονται καν ενδεχόμενη απώλεια βαθμών κόντρα στους Κρητικούς.

Με αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Με τους Μαντί Καμαρά και Μπενζιά να τίθενται εκτός λόγω τραυματισμού – ο πρώτος δίνει αγώνα δρόμου να προλάβει – και τους Γκιγιέρμε – Μπουχαλάκη να έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να δώσει και φανέλα βασικού σε έναν από τους δύο μικρούς. Ξενιτίδης και Μάρκοβιτς το τελευταίο διάστημα δείχνουν έτοιμοι για την ευκαιρία με το ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή» να τονίζει πως ο Πορτογάλος τεχνικός τους εμπιστεύεται και πιθανότατα να τους ρίξει στις επόμενες μάχες.

Το βάρος στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σιγά σιγά πιάνει τόπο. Ταυτόχρονα, ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να είναι από τους προπονητές που θέλει να δουλεύει με τα φυτώρια του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments