Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μπρούνο

Πέδρο Μαρτίνς: Σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μπρούνο
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στα υπόψιν τον Μπρούνο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Πέδρο Μαρτίνς: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κάνει δικό του τον Μπρούνο, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου, με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν μισό εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν. Στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τον Μπρούνο στις βασικές του επιλογές. Ωστόσο ο 25χρονος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Οι εμφανίσεις του ήταν μέτριες, ενώ κάποιες επιπόλαιες ενέργειες στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός ελπίζει ακόμα πως ο Μπρούνο θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα και πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες του. Γι’ αυτό, άλλωστε, και σύμφωνα με τη «Sportday» είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος εξτρέμ να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να ανοίξει το rotation, καθώς ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει τρία ματς σε διάστημα οκτώ ημερών.

Ρούμπεν Σεμέδο: Στο στόχαστρο της Μπενφίκα το «θωρηκτό» του Ολυμπιακού

Ψηλά στην λίστα της Μπενφίκα βρίσκεται ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού. Οι πληθωρικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ έχουν εκτοξεύσει το όνομά του 25χρονου στόπερ στην αγορά με τον Ολυμπιακό να τρίβει τα… χέρια του. Στο Λιμάνι η αμυντική διάταξη του Πέδρο Μαρτίνς ξεκινά και τελειώνει με τον Σεμέδο, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να παρουσιάζεται σε μικρό χρονικό διάστημα παρουσίας του στο Λιμάνι ως ο ηγέτης της ομάδας.

Η εξέλιξη του παρακολουθείται στενά και στην χώρα του. Μάλιστα, όπως δημοσιεύει σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα «Record», η Μπενφίκα φλερτάρει με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού των «Ερυθρόλευκων». Στο Λιμάνι γνωρίζουν καλά πως αν ο παίκτης συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο στο μέλλον – ίσως και άμεσο – να μην καταφέρουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους. Ο Πορτογάλος με παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα ήρθε στον Πειραιά για να δημιουργήσει ξανά τον μύθο του.

Στον Ολυμπιακό διατηρούν σιγήν ιχθύος. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής κοιτά μονάχα την αγωνιστική άνοδο τόσο την δική του όσο και της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα δύσκολα ξεκινούν το Σάββατο με τους «Ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στον Πειραία τον ΟΦΗ. Τρεις μέρες αργότερα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σεμέδο και σε αυτά τα παιχνίδια θα αποτελέσει τον βράχο της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού. Λέτε οι Πορτογάλοι να σταματήσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments