Τεχνολογία

Threads: Η νέα εφαρμογή μηνυμάτων που έφερε το instagram

Threads: Η νέα εφαρμογή μηνυμάτων που έφερε το instagram
Threads:  «Δημιουργήσαμε τo Threads, έναν νέο τρόπο για να μιλήσουμε με φίλους σε έναν ιδιωτικό χώρο», ανέφερε το instagram.

Threads: Από την προηγούμενη Πέμπτη τo instagram έφερε τη νέα εφαρμογή μηνυμάτων, την οποία οι χρήστες περίμεναν αρκετό διάστημα. Είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να στέλνεις μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο στη λίστα σου με τους «close friends». Επίσης μέσω αυτής μπορείς να κοινοποιείς την τοποθεσία σου, το status κι άλλα προσωπικά δεδομένα, γεγονός που έχει προκαλέσει ήδη τις πρώτες ανησυχίες. Το Threads είναι διαθέσιμο για iPhone και Android, εστιάζει στην κάμερα και επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να μοιραστούν στιγμές με τους φίλους τους.

Η δήλωση του instagram

«Γνωρίζουμε πώς επικοινωνείτε αυτό που κάνετε και πώς αισθάνεστε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τo Threads, έναν νέο τρόπο για να μιλήσουμε με φίλους σε έναν ιδιωτικό χώρο». Η νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων εστιάζει, όπως προαναφέρθηκε, κυρίως στην κάμερα, η οποία και εμφανίζεται μόλις ανοίγεις το app. Η κάμερα υπάρχει μόνο για να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο και εάν αναρωτιέσαι -προς το παρόν- δεν υπάρχουν φίλτρα.

Πως θα είναι το inbox

Στη συνέχεια, έχουμε το inbox του Threads, το οποίο είναι ίδιο με αυτό των DMs στο Instagram, μόνο που περιορίζεται σε αυτούς που έχεις ορίσει ως στενούς φίλους. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι πιθανόν να είναι και το μικρότερο inbox της ζωής σου, καθώς ο μέσος χρήστης του Instagram ορίζει το πολύ 24 άτομα ως “close friends”.

Επιπρόσθετα έχει την οθόνη με το status, το οποίο μοιάζει με αυτό του Facebook. Για να δημιουργήσεις ένα status, διαλέγεις ένα emoji και τη γραμματοσειρά που επιθυμείς και στη συνέχεια γράφεις το κείμενο που θέλεις ή διαλέγεις ένα απ’ τα πιο διάσημα status που το Instagram σου εμφανίζει. Μετά, το Instagram σε ρωτάει για πόσες ώρες (από μία έως τέσσερις) θέλεις να είναι ορατό το status που δημιούργησες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments