Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Χωρίς Βαλμπουενά και με το μυαλό στην Μπάγερν

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Χωρίς Βαλμπουενά και με το μυαλό στην Μπάγερν
Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα τον ΟΦΗ χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά με στόχο να πάρει τη νίκη πριν το ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Σύγκρουση κορυφής, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, αυτή που θα διεξαχθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες, με τους “ερυθρόλευκους” να βρίσκονται στην κορυφή και να φιλοδοξούν να παραμείνουν εκεί μιας και τρεις ημέρες αργότερα τον Πειραιά θα επισκεφτεί και η Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πλήγμα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς η απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά.

Η επιστροφή του Χάβου

Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Παναιτωλικός, με νέο προπονητή τον Μάκη Χάβο μετά την απομάκρυνση του Λουίς Κάστρο – και παρά το γεγονός πως στον τελευταίο αγώνα οι Αγρινιώτες πήραν τον παρθενικό τους βαθμό στη φετινή σεζόν – φιλοξενεί την, ανεβασμένη πριν τη διακοπή, Λάρισα. Αλλαγή προπονητή και στον Άρη, με τον Μίχαελ Ένινγκ να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των “κιτρίνων” στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής ενώ στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης “καίγονται” για βαθμούς.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμένεται να έχουν εύκολο έργο ως γηπεδούχοι απέναντι σε Λαμία και Βόλο – έστω κι αν η “Ένωση” δεν αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ αλλά στη Ριζούπολη – ενώ η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο Περιστέρι, με τον φορμαρισμένο, εσχάτως, Ατρόμητο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments