Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (19/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (19/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (19/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (19/10/19).

  • Κριός

Αυτή η περίοδος απαιτεί από εσάς να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας, αγαπητοί Κριοί! Πρέπει να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία των καταστάσεων, να βρείτε εκείνα τα σημεία απέναντι στα οποία δεν λειτουργείτε αποδοτικά. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα βοηθήσει να έλξετε περισσότερους συμμάχους απ’ όσους θεωρείτε ότι έχετε!

  • Ταύρος

Σας διέπει μια επαναστατική διάθεση, αγαπητοί Ταύροι! Αυτή θα σας παροτρύνει να κάνετε πολλές από τις αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Η πλανητική εύνοια θα σας βοηθήσει να βγείτε από το τέλμα, που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε παρακάτω. Συνεχίστε αυτή την καλή πορεία, με γνώμονα την υπευθυνότητα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει!

  • Δίδυμοι

Έχετε αφήσει πολλές πόρτες ανοικτές στο παρελθόν, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή η πρακτική είναι η αιτία που μένετε πίσω. Όσο δεν μπαίνετε στη διαδικασία να επιλύσετε θέματα αλλά συνεχίζετε να τα κρύβετε κάτω από το χαλί, θα τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Θα σπαταλάτε άδικα την ενέργειά σας, χωρίς να σημειώνετε πρόοδο. Αξιοποιήστε την εύνοια των άστρων, για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας με ψυχραιμία. Σύντομα θα δείτε να παίρνουν όλα αίσια τροπή!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

  • Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα πολλές προβληματικές καταστάσεις… Κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχό τους αλλά και τον δικό σας! Είναι απαραίτητο να επιστρέψετε στην ισορροπία και την εστίασή σας. Γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία που πρέπει να διανύσετε για να αντεπεξέλθετε. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, για να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Χειριστείτε επιδέξια κάθε κίνηση που θα σας φανεί ύποπτη!

  • Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η ατμόσφαιρα γύρω σας έχει γίνει εξαιρετικά πιεστική! Έχετε ανοίξει περισσότερα μέτωπα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Οι υποχρεώσεις γίνονται πιο απαιτητικές γιατί πλησιάζει η λήξη του χρονικού τους ορίου. Πρέπει να αρχίσετε από την οργάνωση του χρόνου σας και το στήσιμο ενός αποδοτικού και ελεγχόμενου προγράμματος. Δεν πρέπει να σας καταβάλει η απαισιοδοξία, με συνέπεια και αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να τερματίσετε νικητές

  • Παρθένος

Τα πράγματα παίρνουν μια περίπλοκη και ιδιόμορφη τροπή για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι! Τα γεγονότα θα εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, σε σημείο να μην είστε βέβαιοι για το πώς πρέπει να τα χειριστείτε. Στην προσπάθεια να επιλύσετε όσα σας πιέζουν, είναι πιθανό να προκαλέσετε ένταση και συγκρούσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην πιέσετε τους άλλους αυτή τη στιγμή. Αντί να προκαλέσετε διαφορές, εστιάστε στο να εντοπίσετε διπλωματικές λύσεις που να ικανοποιούν τις ανάγκες σας!

  • Ζυγός

Αναμένονται κάποιες ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ειδήσεις κάθε είδους θα σας προσεγγίζουν από παντού, που είναι βέβαιο ότι θα ανατρέψουν την οπτική σας για πολλά θέματα. Σκοτεινά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια… Ίσως και να σας εκπλήξουν όσα θα μάθετε, ειδικά σε σχέση με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Κάποιοι θα χρειαστούν τη στήριξή σας τώρα, γι’ αυτό πρέπει να σταθείτε στο πλάι τους. Όσο αλλόκοτα κι αν σας φαντάζουν όλα, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων για να μην χάσετε την εστίασή σας!

  • Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, πλέον θα αρχίσετε να επιλύετε κάποια από τα προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και αρκετό καιρό. Το ακόμα πιο θετικό στοιχείο αυτής της περιόδου, είναι ότι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε κάπως. Έτσι θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα ισορροπήσετε τα αντανακλαστικά και την υγεία σας. Με αυτά τα όπλα, θα βρείτε πιο αποδοτικές προσεγγίσεις για τα όνειρά σας!

  • Τοξότης

Η ενέργεια και ο δυναμισμός που σας διέπουν, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τους στόχους σας παρακάτω! Αγαπητοί Τοξότες, πρέπει να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία και στα οικονομικά σας θέματα. Ξέρετε ότι έχετε κάποιες υποχρεώσεις που χρίζουν άμεσης διευθέτησης. Όσο συνεχίζετε να πορεύεστε με αυτή την ορθή πρακτική, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας!

  • Αιγόκερως

Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν με ταχύτητα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αν παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, δεν θα δυσκολευτείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Όσο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι είστε, τόσο πιο ευέλικτα θα κινηθείτε και θα αναδειχθείτε νικητές στην κούρσα με τον χρόνο!

  • Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό έχετε επιδείξει παραδειγματική υπομονή και δύναμη, αγαπητοί Υδροχόοι. Τα έχετε πάει καλά στα θέματα που σας ενδιαφέρουν και φτάσατε σε θετικό σημείο την πορεία σας. Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια πίστη. Προσέξτε να μην παρεκκλίνετε των στόχων και των απόψεών σας, μην επηρεαστείτε από τον αρνητισμό των άλλων. Διαθέτετε τα φόντα και την εύνοια των άστρων για να διαγράψετε ακόμα πιο αίσιες διαδρομές!

  • Ιχθύες

Έχετε την ευκαιρία που αποζητούσατε εδώ και καιρό για να αποσυμπιεστείτε, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεστε και ποια είναι η πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Η αλήθεια είναι ότι έχετε καθυστερήσει αρκετά αυτό το διάλογο με τον εαυτό σας. Βάλτε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας, αλλάξτε τη στρατηγική σας όπου δείτε ότι δεν έχετε αποτέλεσμα. Παράλληλα, δώστε λίγη επιπλέον σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments