Τεχνολογία

Τι είναι το Bananaphone που έχουν ξετρελαθεί όλοι;

Τι είναι το Bananaphone που έχουν ξετρελαθεί όλοι;
Ποιο είναι το νέο trend των gadgetακηδων; Μπανάνα και τηλέφωνο ένας συνδυασμός που έρχεται για να μείνει. Υπόψιν, μιλάμε για το νούμερο ένα trend για το 2019.

Είναι μια νέα σεζόν για την τεχνολογία. Νέα iPhones, νέα Pixels, νέες συσκευές, όλα… καινούργια και μέσα σε αυτά έρχεται να προστεθεί και το Bananaphone. Θα μου πεις… τι είναι το Bananaphone και γιατί όλοι θέλουν να το κάνουν δικό τους; Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες να σου πούμε απλώς πως είναι το μεγαλύτερο trend του 2019 και δεν είναι τηλέφωνο! Πρόκειται για ένα ακουστικό Bluetooth, το οποίο συνδέεται στο τηλέφωνο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να λάβεις κλήσεις. Αλλά μοιάζει με μπανάνα χωρίς να είναι μπανάνα!

Υπήρχε και στο παρελθόν αλλά τώρα βγαίνει σε μια νέα εκδοχή με σημαντικές ενημερώσεις. Μα θα μου πεις… είχα την παλιά για να πάρω και την καινούργια; Όχι, αλλά ίσως αυτό το ακουστικό να σε «ψήσει» να βάλεις λίγο fun στην ζωή σου! Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό: Το νέο τηλέφωνο Banana θα είναι προφανώς σε θέση να παίξει μουσική σε ένα ηχείο που είναι πολύ πιο δυνατό απ’ το αρχικό μοντέλο. Ναι, εκτός από τις κλήσεις, παίζει και μουσική γιατί δεν είναι μια απλή… μπανάνα και σε αυτή την περίπτωση τα φαινόμενα απατούν.

Το νέο Bananaphone έχει μπαταρία που διαρκεί μέχρι και 10 ώρες ομιλίας στο τηλέφωνο και… πραγματικά, οι 10 ώρες ομιλίας είναι πολλές! Φυσικά, δεν κάνει διακρίσεις και συνδέεται τόσο σε iOS όσο και σε Android συσκευές. Παράλληλα, είναι επαναφορτιζόμενο με micro USB, κατασκευάζεται από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό και η συσκευασία είναι από 100% πλήρως ανακυκλώσιμο χαρτόνι. Ακόμη, το 1% των πωλήσεων ετησίως δίνονται για το καλό του πλανήτη!

Η τιμή του είναι 39,99 δολάρια και είναι πραγματικά ένα πρωτότυπο gadget που θα σου φτιάχνει η διάθεση κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείς. Να σημειώσουμε πως το πρώτο Bananaphone ξεκίνησε ως καμπάνια Indiegogo το 2017. Η ποιότητα αρχικά δεν ήταν πολύ καλή, αλλά γίνονται διαρκώς βελτιώσεις. Αν πραγματικά τρελαίνεσαι κι εσύ τόσο όσο εμείς με αυτές τις μικρές συσκευές, τότε αυτό το gadget είναι για σένα. Ή μπορείς να το κάνεις δώρο στον κολλητό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα σε κοιτούν με μια απορία στο βλέμμα και είναι και αυτό απολαυστικό!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments