Video

Έλενα Παπαρίζου: Το μοναδικό τσιφτετέλι της στη σκηνή του “The Voice”

Έλενα Παπαρίζου: Το μοναδικό τσιφτετέλι της στη σκηνή του “The Voice”
Η Έλενα Παπαρίζου υπέκυψε στις "προκλήσεις" του Σάκη Ρουβά και του Πάνου Μουζουράκη και χόρεψε τσιφτετέλι στη σκηνή του "The Voice".

Στο χορό το έριξαν οι κριτές του “The Voice“, ή πιο συγκεκριμένα η Έλενα Παπαρίζου. Και τι χορό; Τσιφτετέλι. Με αφορμή την εμφάνιση μιας διαγωνιζόμενης, οι τέσσερις κριτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να την κερδίσουν στην ομάδα τους. Έτσι και ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να προκαλέσει την πολυαγαπημένη τραγουδίστρια να χορέψει ένα εκρηκτικό τσιφτετέλι για να την κάνει δική της.

Στο παιχνίδι μπήκε πολύ γρήγορα και ο Πάνος Μουζουράκης παρακινώντας και εκείνος την Έλενα Παραρίζου, η οποία παρά τις αντιρρήσεις που είχε τελικά ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε την με την παρουσία της.

«Πες Έλενα, θα χορέψεις τσιφτετέλι;» ρώτησε ο Έλληνας σταρ την καλή του φίλη για να συνεχίσει λέγοντας «αν η Έλενα χορέψει τσιφτετέλι, εγώ, λέω να πας με την Έλενα. Αν χορέψει τσιφτετέλι η Παπαρίζου, που δεν την έχω δει ποτέ να χορεύει τσιφτετέλι». «Όταν χορεύω τσιφτετέλι, χορεύω πολύ συγκεκριμένα» ανέφερε η Έλενα για να συνεχίσει, λίγο πριν ανέβει, συμπληρώνοντας: «Συνήθως τα Πέρσικα. Δεν θα χορέψω… Μαέστρο μην παίξεις… Δεν θα χορέψω στην τηλεόραση τσιφτετέλι!».

Δείτε το τσιφτετέλι τη Έλενας Παπαρίζου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments