Ελλάδα

Κως: Νεκρό το τρίχρονο αγοράκι που αγνοούνταν

Κως: Νεκρό το τρίχρονο αγοράκι που αγνοούνταν
Κως: Νεκρό βρέθηκε το τρίχρονο αγοράκι που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση που είχε η βάρκα που μετέφερε πρόσφυγες με σκάφος του Λιμενικού.

Κως: Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε στο Αιγαίο. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/10) μια βάρκα που μετέφερε πρόσφυγες, συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού με αποτέλεσμα να αγνοούνται δυο άντρες και ένα παιδάκι. Ο πρώτος άντρας βρέθηκε από τους ανθρώπους του Λιμενικού και είναι καλά στην υγεία του. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά για το 3χρονο παιδάκι που έψαχνα οι αρχές. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς εξακολουθεί αν αγνοείται ένας 28χρονος άντρας.

Από τη σύγκρουση η λέμβος, που μετέφερε 34 άτομα (έχουν περισυλλεγεί 32) και δεν είχε φώτα ναυσιπλοΐας, αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να αγνοείται αυτήν τη στιγμή ακόμη ένας άνδρας, ενώ τραυματίστηκαν έξι μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι έρευνες στο σημείο του συμβάντος συνεχίζονται από τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex. Επίσης, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments