Αθλητισμός

Μιγκέλ Μεγιάδο: Ακούει τις “σειρήνες”, αλλά θέλει μόνο ΟΦΗ

Μιγκέλ Μεγιάδο: Ακούει τις “σειρήνες”, αλλά θέλει μόνο ΟΦΗ
Μιγκέλ Μεγιάδο: Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής γνωρίζει για το ενδιαφέρον ομάδων προς το πρόσωπο του, αλλά ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στον ΟΦΗ.

Μιγκέλ Μεγιάδο: Ο Αργεντινός είναι μια από τις αποκαλύψεις τις εξαιρετικής φετινής πορείας του ΟΦΗ στη Super League. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τους Κρητικούς και ήδη έχει μπει στα ραντάρ αρκετών ομάδων.  Ήδη το όνομα του έχει βρεθεί στα ρεπορτάζ τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της ΑΕΚ, η οποία δείχνει να είναι πιο «θερμή» με την περίπτωση του.

Άλλωστε, η Ένωση, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε στείλει άνθρωπο της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον Μεγιάδο στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Αργεντινός μέσος εντυπωσίασε τον άνθρωπο των «κιτρινόμαυρων» με την απόδοση του. Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο ίδιος τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλει να παραμείνει στον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στους Κρητικούς από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, έναντι του ποσού των 100 χιλιάδων ευρώ, γνωρίζει για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων προς το πρόσωπο του, αλλά δηλώνει μέχρι στιγμής «ερωτευμένος» με την Κρήτη και τον ΟΦΗ και επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments