Αθλητισμός

Λέστερ: Οι «αλεπούδες» αγρίεψαν και διέσυραν τη Σαουθάμπτον με 9-0 (vid)

Λέστερ: Οι «αλεπούδες» αγρίεψαν και διέσυραν τη Σαουθάμπτον με 9-0 (vid)
Μία Λέστερ από άλλο πλανήτη εμφανίστηκε στο «Saint Mary» και διέσυρε με το εκκωφαντικό 9-0 την Σαουθάμπτον που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 12'.

Λέστερ: Την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της Premier League σημείωσαν οι “αλεπούδες”, οι οποίες διέλυσαν τη Σαουθάμπτον με 9-0, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Η αποβολή του Ράιαν Μπέρτραντ στο 12΄ αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς το 0-1 των «αλεπούδων» από το 10ο λεπτό έγινε 0-3 στο 19΄, με τους φίλους των «Αγίων» να αρχίσουν να αποχωρούν από το γήπεδο μαζικά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. 

Οι Αλεπούδες δεν κατέβασαν ρυθμό, διέλυσαν κάθε αμυντική προσαρμογή των Αγίων και στο 39′ ο Πέρεθ βρήκε πάλι δίχτυα. Στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο Βάρντι, ο οποίος με άψογη ενέργεια στο 45′ πέτυχε το 5-0. Το Σεντ Μέρις… άδειασε, οι οπαδοί της Σαουθάμπτον που έμειναν αποδοκίμαζαν, ενώ αυτοί της Λέστερ δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο τους πρόεδρο, Βιχάι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν replica του πρώτου. Η Λέστερ συνέχισε τον καταιγιστικό της ρυθμό, με τον Πέρεθ να διαμορφώνει στο 57΄ το 6-0. Η Λέστερ είχε… μυρίσει αίμα, με τον Βάρντι ένα λεπτό αργότερο να φτάνει το δείκτη του σκορ στο 7-0, με το 8ο του τέρμα στο πρωτάθλημα.Ο εφιάλτης για την Σαουθάμπτον δεν είχε τελειωμό, στις καθυστερήσεις ο Βάρντι κέρδισε πέναλτι, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και αυτός.

Με αυτόν τον τρόπο, η Λέστερ ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη εμφάνιση και πλέον απολαμβάνει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments