Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Έρχονται έντονες βροχές και κακοκαιρία – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Έρχονται έντονες βροχές και κακοκαιρία – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Επιστρέφει η κακοκαιρία. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Αλλαγή του σκηνικού του καιρού προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για τις επόμενες ημέρες. Ο έμπειρος παρουσιαστής δελτίων καιρού αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μετά την παρατεταμένη καλοκαιρία των τελευταίων εβδομάδων  η χώρας μα -από τις πρώτες ημέρες του Νοέμβριου- θα εισέλθει σε μία περίοδο παρατεταμένου άστατου καιρού με αρκετές βροχοπτώσεις.

Αναλυτικότερα η Τετάρτη θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, εκτός από τα δυτικά όπου αναμένεται να σημειωθούν βροχές. Από το μεσημέρι και μετά η κακοκαιρία θα κινηθεί ανατολικά και θα επηρεάσει αρκετές περιοχές της δυτικής Στερεάς και Πελοποννήσου και αρκετές περιοχές της Ηπείρου. Η αστάθεια του καιρού στη δυτική Ελλάδα θα παραμείνει και τις βραδυνές ώρες. Το κρύο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι τσουχτερό και η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά, φτάνοντας ακόμα και τους 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ το μεσημέρι η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει για τα καλά την Πέμπτη. Οι βροχές και οι καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή του και στην Κεντρική Ελλάδα. Την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και αρκετές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και ηπειρωτικά αλλά και στα νότια. Την Παρασκευή δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή του και τα χιόνια κυρίως στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments