Video

Ματίνα Νικολάου: “Πολλοί νομίζουν ότι μιλάω σαν τη “Βάνια”

Ματίνα Νικολάου: “Πολλοί νομίζουν ότι μιλάω σαν τη “Βάνια”
Ματίνα Νικολάου: "Είναι τόσο μεγάλη η χαρά που παίρνεις κάθε φορά που βλέπεις πως οι άνθρωποι ενθουσιάζονται τόσο που σε βλέπουν".

Ματίνα Νικολάου: Την “Βάνια” είχε καλεσμένη ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του “Μεσημέρι”. Η ηθοποιός μίλησε για την επιρροή της «Βάνιας» στην καθημερινότητα της καθώς και τη σχέση με τον 11χρονο γιο της. «Με το που ντύνομαι και βάζω την περούκα είμαι η Βάνια. Είμαι αυτός ο χαρακτήρας και σκέφτομαι όπως εκείνος» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Τώρα έχει φύγει λίγο αυτό, αλλά ειδικά πέρσι, πολλοί νομίζουν ότι μιλάω έτσι. Ότι είμαι αυτό, η Βάνια. Και όταν μιλούσα κανονικά απογοητεύονταν».

«Είναι τόσο μεγάλη η χαρά που παίρνεις κάθε φορά που βλέπεις πως οι άνθρωποι ενθουσιάζονται τόσο που σε βλέπουν, νομίζω γίνεται πολύ χαριτωμένο. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Έτσι με γνώρισαν και είμαι κάποια άλλη».

«Ο γιος μου με βλέπει αλλά, μεγαλώνοντας, έχει συνηθίσει όλους αυτούς του ρόλους. Έρχεται στο θέατρο και του αρέσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου. «Μερικές φορές του μιλάω από μόνη μου σαν Βάνια στο σπίτι και χαίρεται, νομίζω πως είμαι καλή μαμά και θέλω να είμαι καλή μαμά αν και δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο μαζί του» πρόσθεσε η ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments