Ειδήσεις

Μέγαρα: Την Τρίτη απολογείται ο δράστης του φονικού – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

Μέγαρα: Την Τρίτη απολογείται ο δράστης του φονικού – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς
Μέγαρα: Ο Εισαγγελέας άσκησε στον 51χρονο σωφρονιστικό ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μέγαρα: Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε σήμερα το απόγευμα, συνοδεία αστυνομικών,  ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που το βράδυ της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε στα Μέγαρα τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του.

Ο Εισαγγελέας άσκησε στον 51χρονο σωφρονιστικό ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία  για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η βασική αιτία που οδήγησε τον 51χρονο δράστη στο φονικό, φέρεται να είναι ο ρόλος που διαδραμάτισε το θύμα στο χωρισμό του με τη 43χρονη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος που το βράδυ της Πέμπτης, μπήκε στο σπίτι του 48χρονου γιατρού στα Μέγαρα και πυροβόλησε εν ψυχρώ το ζευγάρι, σκοτώνοντας τον κουνιάδο του και τραυματίζοντας σοβαρά τη γυναίκα του η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο νωρίς τα ξημερώματα στην Υποδιεύθυνση ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να είπε πως «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» και πως τελούσε σε τόση σύγχυση που δεν θυμόταν πού βρισκόταν το πιστόλι του εγκλήματος το οποίο κατείχε παράνομα.

Μάλιστα, ο αδερφός της 43χρονης όταν μπήκε στο σπίτι μετά το έγκλημα φέρεται να είπε στον σωφρονιστικό υπάλληλο: «τι έκανες ρε ψυχάκια;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments