Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της στην Αθήνα

Χρυσή Αυγή: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της στην Αθήνα
Χρυσή Αυγή: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν τα ξημερώματα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Δεληγιάννη 50, στην Αθήνα.

Χρυσή Αυγή: Σε συναγερμό βρίσκεται από τα ξημερώματα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, καθώς περίπου στις 2:30 δύο οχήματα, το ένα εκ των οποίων βαν, προσέγγισαν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Δηλιγιάννη 50 και επιτέθηκαν με γκαζάκια. Οι ίδιο ανέπτυξαν πτυσσόμενη σκάλα και ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο, όπου έσπασαν τα τζάμια και έριξαν στον εσωτερικό χώρο τέσσερα γκαζάκια, προκαλώντας μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Αμέσως μετά την επίθεση τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά έγιναν αντιληπτοί από πλήρωμα περιπολικού και άρχισε η καταδίωξη. Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού, ένα από τα οχήματα των δραστών συγκρούστηκε με περιπολικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους.

Οι δράστες χάθηκαν μέσα στα Εξάρχεια, όπου κι έγινε ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία ωστόσο, μέχρι τώρα είναι άκαρπη. Εικάζεται ότι υπήρχε κάποιο γκαράζ και οι δράστες έκρυψαν εκεί τα οχήματά τους. Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments