Αθλητισμός

Ζοσέ Σα: Σκάουτερ ευρωπαϊκής ομάδας παρακολούθησε τον Πορτογάλο

Ζοσέ Σα: Σκάουτερ ευρωπαϊκής ομάδας παρακολούθησε τον Πορτογάλο
Ζοσέ Σα: Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει τους δικούς του «μνηστήρες», καθώς σκάουτερ ευρωπαϊκής ομάδας βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να τον παρακολουθήσει.

Ζοσέ Σα: Σαφέστατα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού από την περσινή σεζόν μέχρι και σήμερα. Ο Ζοσέ Σα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δαπάνησαν 2.500.000 ευρώ το φετινό καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από τη Πόρτο, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023, επενδύοντας αρκετά επάνω του.

Οι εμφανίσεις του Σα έχουν δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες των Πειραιωτών, καθώς ο Σα έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα στη φετινή Super League, ενώ παρά το γεγονός ότι έχει δει την εστία του να παραβιάζεται οκτώ φορές στο Champions League, έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Όπως είναι λογικό, η εξαιρετική παρουσία του Πορτογάλου τερματοφύλακα έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, που αναζητούν μια σίγουρη λύση κάτω από τα γκολποστ τους.

Γι’ αυτό και, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», εκπρόσωπος ξένης ομάδας βρέθηκε σε πρόσφατη αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον Σα και όχι κάποιον από τους γνωστούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Παράλληλα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως τόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σα με τους «ερυθρόλευκους», όσο και η κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας έχουν παίξει το ρόλο τους στο ενδιαφέρον ευρωπαϊκού συλλόγου για τον ίδιο.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Στα «ραντάρ» και του Ολυμπιακού

Ο Έλληνας μέσος αποτελεί μια από τις πιο πολύτιμες μονάδες μονάδες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μάλιστα και τον αρχηγό του. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν πραγματοποιεί και την κορυφαία σεζόν στην καριέρα του, εντούτοις το όνομα του βρίσκεται πάντα στα ραντάρ αρκετών ομάδων, που επιθυμούν την απόκτηση του. Ήδη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σταθερά στους ενδιαφερόμενους για τον Δημήτρη Κουρμπέλη με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να τον θεωρούν ως ιδανική λύση στα χαφ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι η μόνη που βολιδοσκοπεί την περίπτωση του 25χρονου μέσου, καθώς και ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον αρχηγό του «αιώνιου» αντιπάλου του. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του μόνο εφόσον προχωρήσουν στην πώληση κάποιου εκ των μέσων τους, κάτι το οποίο δεν μπορεί να θεωρηθεί και απίθανο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments