Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο [2/11/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο [2/11/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (2/11/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (2/11/19).

  • Κριός

Είστε σε απόσταση αναπνοής από μια πληθώρα ανέλπιστων ευκαιριών, αγαπητοί Κριοί! Αλλά πρέπει να παραβλέψετε την κούραση που νιώθετε, για να καταφέρετε απλώσετε το χέρι και να τις αδράξετε. Αν δεν το προσπαθήσετε με όλες τις δυνάμεις σας, ρισκάρετε να χάσετε αυτά τα δώρα της τύχης. Χρειάζεστε άμεσα ξεκούραση για να μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται. Μετά θα είστε σε θέση να βάλετε πιο αποδοτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας!

  • Ταύρος

Η ενέργεια των άστρων σας ανορθώνει τη διάθεση, αγαπητοί Ταύροι! Αξιοποιήστε τη, γιατί έχετε τα φόντα να σημειώσετε σημαντικές επιτυχίες. Ξεπεράσετε τους όποιους δισταγμούς σας και πορευτείτε προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Κλείστε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και περάστε στα πιο δημιουργικά εγχειρήματά σας. Μην χρονοτριβήσετε σε λεπτομέρειες ούτε να δραματοποιείτε τα μικροπράγματα. Ο δρόμος σας είναι διάπλατα ανοικτός και πρέπει να αρχίσετε να τον περπατάτε!

  • Δίδυμοι

Κάποιες αμφιβολίες σας προβληματίζουν, αγαπητοί Δίδυμοι. Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας ωθήσει να αλλάξετε οπτική, για πολλά πρόσωπα και καταστάσεις της ζωής. Ίσως αντιληφθείτε ότι άτομα που εμπιστευόσασταν τυφλά, δεν το άξιζαν. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν απομακρυνθούν κάποιες αδύναμες ή αδιάφορες σχέσεις σας… Να μην υποτιμήσετε το κριτήριο και το ένστικτό σας. Αυτά είναι τα πιο αποδοτικά εργαλεία σας για να εξελιχθείτε, μέσα από το μονοπάτι της ωρίμανσης!

  • Καρκίνος

Υπάρχουν θέματα που έχετε ξεχάσει ή έχετε κρύψει κάτω από το χαλί, αγαπητοί Καρκίνοι; Τώρα θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα! Αυτές οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την στασιμότητα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Προχωρήστε μπροστά, με τη δύναμη και την αισιοδοξία σας σε έξαρση. Να είστε τολμηροί και να έχετε πίστη!

  • Λέων

Δεν αρκεί να επιθυμείτε κάτι, αγαπητοί Λέοντες… Το σημαντικό είναι να πείσετε τον εαυτό σας να μπει στη δράση για την πραγμάτωσή του! Με άλλα λόγια, σταματήστε να μιλάτε για όσα μπορείτε – και περάστε στην αποδοτική πράξη. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πορεία σας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για συμπτώσεις ή για τη μοίρα, σημασία έχει να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας!

  • Παρθένος

Τα άστρα κεντρίζουν την ταχύτητα και την αποδοτικότητά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Φροντίστε να μην χαραμίσετε αυτή την εύνοια με το να κλειστείτε στον εαυτό σας. Βρείτε διέξοδο για όλη την ενέργεια που θα σας κατακλύσει, γιατί η δημιουργικότητα διατηρείται μόνο όταν την εκφράζετε με καινοτόμους τρόπους. Οι εξελίξεις θα τρέχουν κι εσείς μπορείτε να σημειώσετε πολλές επιτυχίες. Και αν νιώσετε να πέφτει η διάθεσή σας, στραφείτε σε ένα χαρωπό άτομο του περιβάλλοντός σας για να την ανεβάσετε γρήγορα!

  • Ζυγός

Μπορεί να μην κυλήσουν όλα όπως θα θέλατε, αγαπητοί Ζυγοί. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να χάσετε τη διάθεση και την ενέργειά σας για να προχωρήσετε. Ωστόσο, πρέπει να κατανοήσετε τις παραμέτρους που επηρεάζουν κάθε πτυχή της ζωής σας. Μήπως είστε παγιδευμένοι στην προσπάθεια να ακούτε και τους άλλους, από ανάγκη να βγάλετε νόημα; Η συμβουλή των άστρων είναι να σταματήσετε να ασχολείστε, να εξελίξετε τη δική σας ζωή. Εξάλλου, χάρη στις δυσχερείς συγκυρίες έχετε μάθει να τολμάτε πλέον να παίρνετε ρίσκα!

  • Σκορπιός

Προβληματικές καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν για καιρό, θα αρχίσουν να αποκτούν διαύγεια, αγαπητοί Σκορπιοί! Επιτέλους θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε, με δημιουργικές εναλλακτικές και συνετή σκέψη. Η στρατηγική που θα ακολουθήσετε στο εξής, έχει τη δυναμική να εξαλείψει κάθε δυσχέρεια στο μέλλον. Παραμείνετε εστιασμένοι, γιατί ο χρόνος μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. Ξεκινήστε και όλα θα έχουν αίσια έκβαση!

  • Τοξότης

Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός είναι το παν, αγαπητοί Τοξότες! Οι αστρολογικές επιρροές αυτής της περιόδου, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε σημαντικές επαφές. Μην εκπλαγείτε αν καταφέρετε να επιλύσετε και κάποιες εργασιακές δυσχέρειες, που προσέγγιζαν επικίνδυνα τη ζώνη της αποτυχίας. Αγνοήστε την εικόνα των πραγμάτων και προτιμήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και συντονισμένοι μόνο στις θετικές προοπτικές που διαγράφονται μπροστά σας! Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

  • Αιγόκερως

Κάποια εμπόδια φαίνεται να προκύπτουν στον δρόμο σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Είναι γεγονός ότι επικρατεί μια δόση ανταγωνισμού αυτές τις μέρες. Προσέξτε λίγο, ώστε αυτή η υγιής διάθεση να μην ενταθεί και φτάσει σε επίπεδα σύγκρουσης. Φροντίστε να ανακόψετε τη φόρα σας, για να μην ρισκάρετε μια φιλία ή τη σχέση σας. Η αυτοβελτίωση μπορεί να γίνει το κλειδί σας, για να ανοίξετε την πόρτα ενός λαμπρού μέλλοντος!

  • Υδροχόος

Είναι επιβεβλημένο πλέον να βάλετε μια σειρά σε όλες τις υποθέσεις σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Δεν πρέπει να εστιάζετε μόνο σε όσα νιώθετε ότι εμποδίζονται και σας εκνευρίζουν. Αν παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές, όλα θα αποκτήσουν περισσότερη διαύγεια. Θα αρχίσετε να βλέπετε εξέλιξη στην πορεία και τα σχέδιά σας, μόλις αναθεωρήσετε τη στρατηγική σας. Καθ’ οδόν θα εντοπίσετε επίσης ποιοι είναι σύμμαχοί σας και με ποιους χάνετε μόνο τον χρόνο και την ενέργειά σας!

  • Ιχθύες

Νιώθετε πλέον αποφασισμένοι να αλλάξετε τη στρατηγική σας, αγαπητοί Ιχθύες! Μόνο μην δράσετε παρορμητικά, γιατί θα οδηγηθείτε σε λάθη. Αν ηρεμήσετε και διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, θα καταφέρετε να βάλετε σε σειρά τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια θα είστε σε θέση να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε, για να βρείτε ξανά την αυτοπεποίθηση και την αισιόδοξη διάθεσή σας

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments