Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα: Παίζει αλλά πονάει ο Ιταλός

Φεντερίκο Μακέντα: Παίζει αλλά πονάει ο Ιταλός
Φεντερίκο Μακέντα: Οι "Πράσινοι" στη Τούμπα βρέθηκαν μία ανάσα να "κλέψουν" το παιχνίδι με το τέρμα του συγκινητικού Μακέντα να μην είναι τελικά αρκετό.

Φεντερίκο Μακέντα: Η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Τούμπα στέφθηκε υπό μερική επιτυχία. Οι «Πράσινοι» παρουσιάστηκαν μαχητικοί από την αρχή μέχρι το τέλος καταφέρνοντας να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα των Πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα τα κατεβασμένα μούτρα παικτών και τεχνικής ηγεσίας αποδεικνύουν πως ο βαθμός της ισοπαλίας δεν ήταν αυτό που τελικά επιζητούσαν. Το τέρμα του Φεντερίκο Μακέντα λίγο έλειψε να τους χαρίσει σπουδαίας σημασίας “τρίποντο”, ωστόσο στο τέλος το εύστοχο πέναλτι του Αντελίνο Βιειρίνια ολοκλήρωσε το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Ο Ιταλός επιθετικός επέστρεψε στην ενδεκάδα του «Τριφυλλιού» ολοκληρώνοντας 90λεπτο μετά από σχεδόν ενάμισι μήνα. Τα συχνά προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν δεν του επιτρέπουν να επαναλάβει τα περσινά κατορθώματα, με τον Παναθηναϊκό να στερείται έναν ικανό επιθετικό που πέρυσι χάρισε στην ομάδα αρκετούς βαθμούς. Ο 28χρονος επιθετικός τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται με πρόβλημα στη μέση, το οποίο όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ καταπολεμά κάνοντας διαρκώς ενέσεις.

Στον Παναθηναϊκό εδώ και αρκετό καιρό είναι γνώστες του προβλήματος, ωστόσο αυτό δεν ήχησε όπως θα έπρεπε στη διοίκηση αφήνοντας την ομάδα χωρίς αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ιταλός αναμένεται και πάλι να ξεκινήσει στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή στη Τούμπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments