Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Πορτογάλο

Ρούμπεν Σεμέδο: Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Πορτογάλο
Ρούμπεν Σεμέδο: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 25χρονου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την κατάλληλη πρόταση.

Ρούμπεν Σεμέδο: Η απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ το περασμένο καλοκαίρι αποδείχθηκε “λίρα εκατό” για τον Ολυμπιακό. Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες ο Σεμέδο έχει καταφέρει να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, με τον τεχνικό των «Ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινά την ομάδα από τον Πορτογάλο. Η παρουσία του ειδικά στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι κομβικής σημασίας, καθώς με την εμπειρία του και τον δυναμισμό του μπορεί να “κουμαντάρει” τον έλεγχο εμπνέοντας σιγουριά στους συμπαίκτες.

Ο Σεμέδο είναι γνωστό πως από την ημέρα που βρέθηκε στο Λιμάνι παρακολουθείται στενά από αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης. Άπαντες γνωρίζοντας τις δυνατότητες του περιμένουν την κατάλληλη στιγμή που ο παίκτης θα αποφασίσει να αφήσει τον Πειραιά για ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται στις λίστες της Μπενφίκα, όμως οι “Αετοί” δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πορτογάλος στόπερ ενδιαφέρει τόσο την Πόρτο όσο και γαλλικό σύλλογο πρώτης γραμμής. Στον Ολυμπιακό για την ώρα δεν δείχνουν να ασχολούνται, ωστόσο είναι σαφές πως αργά ή γρήγορα οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν το επόμενο βήμα κάνοντας πρόταση στους “Ερυθρόλευκους”. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στον Πειραιά θα μπορούσαν να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων αν το ποσό που θα ερχόταν ως πρόταση ξεπερνούσε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments