Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ομάδες από το ΝΒΑ που ήρθαν στην Ελλάδα για τον Ποκουσέφσκι

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ομάδες από το ΝΒΑ που ήρθαν στην Ελλάδα για τον Ποκουσέφσκι
Ολυμπιακός: Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει αρκετούς «θαυμαστές» και συνολικά πέντε ομάδες του NBA βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να τον παρακολουθήσουν στην αναμέτρηση Ολυμπιακός Β' - Αμύντας.

Ολυμπιακός: Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος έχει ύψος 2.11 και μπορεί να κατεβάζει την μπάλα με άνεση σαν πλέι-μέικερ, που σουτάρει από τη περιφέρεια, έχοντας την ικανότητα να παίξει και στις πέντε θέσεις στο παρκέ. Ήδη ο 18χρονος Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του NBA.

Η φήμη του έχει εξαπλωθεί εδώ και καιρό στις ΗΠΑ και μάλιστα στην τελευταία αναμέτρηση της αναπτυξιακής ομάδας των «ερυθρολεύκων» στο βοηθητικό του ΣΕΦ κόντρα στον Αμύντα, έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι από πέντε ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Ο λόγος για τις εξής ομάδες: Γιούτα Τζαζ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Λέικερς, Νετς και Κλίπερς. Όλοι τους είχαν στο γήπεδο από έναν σκάουτερ.

Πάντως, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει το γεγονός πως από τους Τζαζ (Ντένις Λίντσεϊ) και τους Θάντερ (Σαμ Πρέστι), έδωσαν το “παρών” και οι General Manager των ομάδων, οι οποίοι θέλησαν να δουν ιδίοις όμμασι τον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού να αγωνίζεται. Μάλιστα, ο Ποκουσέφσκι πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, καθώς μέτρησε συνολικά 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 μπλοκ.

Ολυμπιακός: «Ψάχνεται» για μια ακόμα μεταγραφή Αμερικανού

Η συντριβή των «ερυθρολεύκων» από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (90-65) φαίνεται πως έχει επισπεύσει αρκετά τις διαδικασίες εύρεσης ενός ακόμη Αμερικανού για το έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών. Αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «fosonline.gr», που τονίζει πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν αντιληφθεί τα προβλήματα στο ρόστερ της ομάδας και γι’ αυτό έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Μάλιστα, στόχος της «ερυθρόλευκης» διοίκησης είναι να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου ο νέος παίκτης να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο παίκτης θα προέρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πάντως, δεν αναφέρεται ακόμη σε ποια θέση αναζητούν παίκτη οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments