Πολιτισμός

Κόλιν Φάρελ: Φαβορί για το ρόλο του Πιγκουίνου στην ταινία του Batman

Κόλιν Φάρελ: Φαβορί για το ρόλο του Πιγκουίνου στην ταινία του Batman
Κόλιν Φάρελ: Ο γνωστός ηθοποιός είναι το μεγάλο φαβορί για να παίξει τον πιγκουίνο στην νέα ταινία του Batman.

Κόλιν Φάρελ: Η επιτυχία της ταινίας Joker δείχνει να έχει βάλει και πάλι στον σωστό δρόμο την DC. Η εταιρία συνεχίζει τις ενέργειες της προκειμένου να ολοκληρωθεί το καστ της νέας ταινίας του Batman. Ήδη γνωρίζουμε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον παίξει ο Ρόμπερτ Πάτισον.

Τον ρόλο της Catwoman έχει αναλάβει η Ζόι Κράβιτς, τον Riddler θα υποδυθεί ο Πολ Ντέινο. Αυτός που έλειπε ήταν ο πιγκουίνος. Σύμφωνα με το Deadline το μεγάλο φαβορί για να πάρει τον ρόλο είναι ο Κόλιν Φάρελ που αυτές τις μέρες συζητά με την Warner Bros τη συμμετοχή του στο πρότζεκτ του Ματ Ριβς.

Η πλοκή της ταινίας

Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο, Ντάνιελ Ρίτσμαν, η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2021 και η πλοκή θα έχει ως εξής: “Η ταινία θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Gotham αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Batman θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι”.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Ματ Ριβς είχε πει τα εξής: “Είναι μια νουάρ ταινία του Batman. Είναι μια ιστορία που την σηκώνει ο ίδιος ολόκληρη στους ώμους του και θέλω να πιστεύω ότι είναι συναρπαστική και με έντονα συναισθήματα. Τον βλέπουμε περισσότερο στο ρόλο του ντετέκτιβ από ότι τον έχουμε δει σε άλλες ταινίες.

Τα κόμικ έχουν μεγάλη ιστορία σε αυτό το πεδίο. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό το στοιχείο δεν το έχουν αναδείξει οι προηγούμενες ταινίες. Θέλω να τον δω να ψάχνει τα στοιχεία και να ακολουθεί το μυστήριο, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να περάσει μέσα από πολλές αλλαγές”, ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments