Ελλάδα

Ο γιος του «δισεκατομμυριούχου» Αρτέμη Σώρρα εργάζεται ως μπαρίστας

Ο γιος του «δισεκατομμυριούχου» Αρτέμη Σώρρα εργάζεται ως μπαρίστας
Μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας να ισχυρίζεται ότι είναι από τους πλουσιότερους του κόσμου, όμως ο γιος του εργάζεται σε καφέ - μπαρ στην Αθήνα για να ζήσει.

Ισχυρίζεται ότι διαθέτει 600 δισεκατομμύρια ευρώ με τα οποία μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας προς τους δανειστές της αλλά και τα χρέη των Ελλήνων σε τράπεζες και εφορία. Όπως όμως φαίνεται, ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει τη δυνατότητα να αποκαταστήσει οικονομικά ούτε το παιδί του.

Ο γιος του Αρτέμη Σώρρα, λοιπόν, εργάζεται σήμερα ως μπαρίστας. Μπορεί ο πατέρας του να υποστηρίζει ότι είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, όμως ο νεαρός δουλεύει – προς τιμήν του – σε καφέ μπαρ της Αθήνας για να ζήσει, όπως χιλιάδες άλλοι νέοι φτιάχνοντας καφέδες το μεσημέρι αλλά και κοκτέιλ για τους βραδινούς πελάτες.

pagenews.gr

Αποφεύγει οποιαδήποτε κουβέντα σχετικά με την οικογένειά του, ακόμη και όταν βρίσκεται με τους κολλητούς του φίλους. Μια τέτοια συζήτηση μόνο βολική δεν θα ήταν. Ο πατέρας του εκτίει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για υπεξαίρεση, η μητέρα του γλίτωσε τη φυλακή καθώς εξαγόρασε την ποινή της, ενώ ο ίδιος δουλεύει – ως άριστος επαγγελματίας – για να ζήσει αλλά και για να βοηθήσει οικονομικά τις αδελφές του.

Παρά τις δυσκολίες όμως δεν επιζητά τη λύπηση. Το μόνο που θέλει είναι να ζήσει μια ήρεμη και φυσιολογική ζωή, έχοντας ωστόσο το παράπονο ότι ειπώθηκαν, όπως πιστεύει, πολλές ανακρίβειες για την οικογένεια του. Βιοπαλαιστές είναι και αλλά μέλη της οικογένειας του Αρτέμη Σώρρα. Η μία από τις δύο αδελφές του εργάζεται delivery, ενώ ο αδελφός του συνεχίζει το «έργο» του στην οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις».

pagenews.gr

pagenews.gr

Οι γονείς του Αρτέμη Σώρρα μένουν σε ένα φτωχικό λυόμενο στο Θεριανό, το χωριό καταγωγής του ανθρώπου που εμφανίστηκε ως σωτήρας της Ελλάδας αλλά δεν κατάφερε να σώσει από τα χρέη ούτε τον εαυτό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments