Κόσμος

Ρωσία: Επιβάτης της Aeroflot έχασε όλα τα δωρεάν μίλια του εξαιτίας του γάτου του

Ρωσία: Επιβάτης της Aeroflot έχασε όλα τα δωρεάν μίλια του εξαιτίας του γάτου του
Ρωσία: O τακτικός επιβάτης αντικατέστησε τον υπέρβαρο γάτο με έναν άλλο, πιο αδύνατο.

Την απώλεια όλων των προνομίων του και των δωρεάν μιλίων είχε τακτικός πελάτης της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot επειδή είπε ψέματα για το βάρος του… γάτου του, προκειμένου να τον πάρει μαζί του στην καμπίνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του AFP, ο Μιχαήλ Γκαλίν αντικατέστησε τον υπέρβαρο γάτο με έναν άλλο, πιο αδύνατο. Ο ίδιος αφηγήθηκε στο Facebook ότι ο γάτος Βίκτορ κρίθηκε «υπερβολικά βαρύς» για να ταξιδέψει στην καμπίνα σε μια πτήση από τη Λετονία προς το Βλαδιβοστόκ με ενδιάμεση στάση στη Μόσχα. «Στο ζύγισμα, το ζώο ξεπερνούσε τα 10 κιλά» αλλά η εταιρεία επιτρέπει να ταξιδεύουν στην καμπίνα μόνο ζώα βάρους έως 8 κιλών, εξήγησε.

Καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο αγαπημένος γάτος του θα ταξίδευε με τις αποσκευές, ο Γκαλίν ανέβαλε την αναχώρησή του από τη Μόσχα και άρχισε να ψάχνει «έναν παρόμοιο αλλά πιο αδύνατο γάτο». Την επομένη, επέστρεψε στο αεροδρόμιο με τον Βίκτορ, τον «σωσία» του και τους ιδιοκτήτες του τελευταίου. Ο σωσίας ανέβηκε στη ζυγαριά και όλα πήγαν καλά…

Ο Γκαλίν ανήρτησε στο Facebook μια φωτογραφία του παχουλού γάτου μέσα στο αεροπλάνο, όμως η Aeroflot δεν εκτίμησε καθόλου την απάτη. Χάρη στα βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, απέδειξε ότι ο Βίκτορ είχε αντικατασταθεί από «ένα παρόμοιο ζώο που ζύγιζε 7 κιλά». Έτσι, τιμώρησε τον επιβάτη αφαιρώντας του όλα τα δωρεάν μίλια που είχε συγκεντρώσει μέχρι τώρα.

Αν ισχύουν όσα υποστήριζε ο ίδιος στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, ο Γκαλίν ταξίδευε πολύ συχνά και είχε συγκεντρώσει 400.000 μίλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments