Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Στις 23 και 24 Νοεμβρίου το έκτακτο συνέδριο

ΠΑΣΟΚ: Στις 23 και 24 Νοεμβρίου το έκτακτο συνέδριο
ΠΑΣΟΚ: Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 17.00 με ομιλία της προέδρου Φώφης Γεννηματά

ΠΑΣΟΚ: Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ), σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Κ.Ο.Ε.Σ) ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση της, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου. Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 17.00 με ομιλία της προέδρου Φώφης Γεννηματά και πέρας των εργασιών την Κυριακή 24.11 στις 18.00.

Στο έκτακτο συνέδριο συμμετέχουν τα μέλη της Κ.Ο.Ε.Σ, οι εκλεγμένοι σύνεδροι του προηγούμενου Συνεδρίου ΠΑ.ΣΟ.Κ του 2015 καθώς και οι σύνεδροι μέλη ΠΑ.ΣΟ.Κ του 2ου Συνεδρίου Κινήματος Αλλαγής του 2019.

Τι αναμένεται

Από τη μια πλευρά, η κ. Γεννηματά έχει διαμηνύσει επανειλημμένως ότι το να προχωρήσει το εγχείρημα του ΚΙΝΑΛ αποτελεί μονόδρομο, προτάσσοντας τόσο πολιτικούς όσο και οικονομικούς λόγους. Υπό αυτό το σκεπτικό, με τις αλλαγές που δρομολογεί μέσω του συνεδρίου ενσωματώνει ουσιαστικά όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ στο ΚΙΝΑΛ. Ταυτόχρονα, μέσω της αλλαγής του καταστατικού, αποκλείει το ενδεχόμενο δυαρχίας.

Στην αντίπερα όχθη, οι διακριτοί πόλοι στο ΚΙΝΑΛ, δηλαδή ο Νίκος Ανδρουλάκης αλλά και ο Παύλος Γερουλάνος έχουν ταχθεί ανοικτά υπέρ ενός πλήρως ενεργού ΠΑΣΟΚ. Εκτιμούν δηλαδή ότι οι κινήσεις της ηγεσίας με άξονα το συνέδριο συνιστούν «ταφόπλακα» για το ιστορικό κόμμα, ενώ θα έπρεπε στόχος να είναι η ενδυνάμωσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments