Πολιτισμός

Εμίλια Κλαρκ: Θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα Τζέιμς Μποντ

Εμίλια Κλαρκ: Θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα Τζέιμς Μποντ
Εμίλια Κλαρκ: Η διάσημη ηθοποιός εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να γίνει η πρώτη γυναίκα Τζέιμς Μποντ, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό της για τέτοιο ενδεχόμενο σενάριο.

Εμίλια Κλαρκ: Η Εμίλια Κλαρκ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να γίνει η πρώτη θηλυκή Τζέιμς Μποντ, καθώς ο Ντάνιελ Κρεγκ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον κινηματογραφικό ρόλο μετά από 13 χρόνια. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Game of Thrones» και της ταινίας «Last Christmas» έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Empire και ρωτήθηκε αν θα ήθελε να υποδυθεί τον χαρακτήρα του θρυλικού Βρετανού κατασκόπου.

«Φυσικά! Ναι!» απάντησε. «Ο Τζέιμς Μποντ είναι από εκείνα τα franchises που είναι πάντα άψογα» τόνισε η Αγγλίδα ηθοποιός. «Θα μπορούσατε να είστε ο πιο κακόγουστος Τζέιμς Μποντ στον κόσμο και ακόμα θα ήταν άψογο» πρόσθεσε. Ένας αριθμός ηθοποιών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να γίνουν η πρώτη γυναίκα Bond, συμπεριλαμβανομένης της Μισέλ Ντόκερι από τη σειρά και την ταινία «Downton Abbey». Η Λασάνα Λιντς είναι επί του παρόντος ισχυρή υποψηφιότητα, με φήμες ότι θα της δοθεί ο τίτλος 007 στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die».

Εμίλια Κλαρκ: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία

Η Εμίλια Ίζαμπελ Γιουφίμια Ρόουζ Κλαρκ(αγγλικά: Emilia Isabelle Euphemia Rose Clarke, 23 Οκτωβρίου 1986) είναι Αγγλίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου. Έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά του HBO, Game of Thrones, ως Daenerys Targaryen. Ο ρόλος αυτός τη χάρισε δύο υποψηφιότητες για Emmy Award το 2013 και το 2015. Το 2013, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ, στο έργο Πρόγευμα στο Τίφφανυς. Το 2015, εμφανίστηκε και στο Εξολοθρευτής: Γένεsys ως Sarah Connor. Την ίδια χρονιά, το περιοδικό Esquire την ονόμασε την Πιο Σέξι Γυναίκα για το 2015.

Η Κλάρκ γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου το 1986 στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Oxfordshire. Ο πατέρας της ήταν θεατρικός μηχανικός ήχου. Η μητέρα της είναι αντιπρόεδρος μάρκετινγκ σε μία παγκόσμια συμβουλευτική. Έχει μόνο ένα μεγαλύτερο αδερφό. Το ενδιαφέρον της για την ηθοποιία αναπτύχθηκε στις ηλικία των τριών αφού είδε το θεατρικό Show Boat, στο οποίο εργάστηκε ο πατέρας της. Εκπαιδεύτηκε στην σχολή του Αγίου Αντωνίου στο Headington και στην σχολή του Αγίου Ενδουάρδου στο Oxford εγκαταλείποντας το, το 2005. Ακολούθησε την δραματική σχολή Λονδίνου και αποφοίτησε το 2009.

Η Κλάρκ είναι μερικής καταγωγής από την Ινδία, έχοντας αποκαλύψει σε μια συνέντευξη της το 2018 ότι η γιαγιά της γεννήθηκε ως αποτέλεσμα μυστικής σχέσης μεταξύ της μητέρας της γιαγιάς και ενός άνδρα ινδικής καταγωγής. Πιστεύει ότι η οικογένεια της έχει μια ιστορία μαχητών, λέγοντας: « Το γεγονός ότι η γιαγιά μου έπρεπε να κρύψει το χρώμα του δέρματος της ουσιαστικά και να προσπαθεί απεγνωσμένα να μοιάσει με τους άλλους πρέπει να ήταν απίστευτα δύσκολο». Ζει στο Hampstead του Λονδίνου. Το 2016 αγόρασε ένα σπίτι αξίας 4,64 εκατομμυρίων δολαρίων στην παραλία της Βενετίας στην Καλιφόρνια.

Το 2014 ψηφίστηκε η πιο επιθυμητή γυναίκα από τους αναγνώστες του AskMen. To 2015 ονομάστηκε η πιο σέξυ γυναίκα της Esquire. To 2017 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο των Rolling Stone. Τον Ιούλιο του 2015 ο πατέρας της πέθανε από καρκίνο. Πρωταγωνιστούσε στο Above Suspicion στο Kentucky και αδυνατούσε να ήταν σπίτι τις τελευταίες μέρες της ζωής του πατέρα της. Τέλειωσε την ταινία νωρίς, αλλά έφτασε στο αεροδρόμιο για να μάθει ότι είχε πεθάνει. « Αισθάνθηκα τον κόσμο πιο τρομακτικό μέρος μόλις ο πατέρας μου δεν ήταν μέσα σε αυτόν. Και τότε αυτά τα δύο πράγματα [ το άλλο είναι το Brexit] που συνέβησαν σε γρήγορο χρονικό διάστημα με έριξαν εκτός ισορροπίας και με έκαναν να συνειδητοποιήσω ποια είμαι».

Σε άρθρο της τον Μάρτιο του 2019 αποκάλυψε για το The New Yorker ότι είχε μια υπαραχνοειδή αιμορραγία, μια μορφή εγκεφαλικού επεισοδίου από ρήξη ενός ανευρύσματος, το 2011. Υποβλήθηκε σε επείγουσα ενδοαγγειακή περιελισσόμενη χειρουργική επέμβαση και ακολούθως υπέφερε από αφασία, σε σημείο να μην μπορεί να θυμηθεί το όνομά της. Είχε ένα δεύτερο ανεύρυσμα που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το 2013.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments