Αθλητισμός

Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Τον βάζει βασικό με Φινλανδία ο Φαν’τ Σιπ

Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Τον βάζει βασικό με Φινλανδία ο Φαν’τ Σιπ
Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Ο 22χρονος μέσος της Πάντερμπορν αναμένεται να πάρει τη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη στην αρχική ενδεκάδα.

Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η Εθνική μας ομάδας. Μετά τη νίκη κόντρα στην Αρμενία με 1-0, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Φινλανδία, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα για να φρεσκάρει την Εθνική.

Ο Ολλανδός προπονητής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικό τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη στον άξονα της Εθνικής μας στο ματς της Δευτέρας με την Φινλανδία. Ο 22χρονος μέσος της Πάντερμπορν αναμένεται να πάρει τη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη δίπλα στον Κώστα Γαλανόπουλο.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με την Αρμενία κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βλαχοδήμος (αντί του Μπάρκα), Χατζηδιάκος – Σταφυλίδης τα δύο στόπερ, ενώ Μπακάκης με Γιαννούλη στα άκρα. Στο κέντρο ο Γαλανόπουλος ήταν δίδυμο με τον Κουρμπελή, ενώ ο Μάνταλος με τον Λημνιό ήταν στα άκρα. Πίσω από τον Παυλίδη αγωνίστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Μπακασέτας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments