Lifestyle

Αν ήμουν πλούσιος: Η Φρόσω ανακαλύπτει ότι η Κική έστησε παγίδα στον Στρατή βάζοντάς τον φυλακή

Αν ήμουν πλούσιος: Η Φρόσω ανακαλύπτει ότι η Κική έστησε παγίδα στον Στρατή βάζοντάς τον φυλακή
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (19/11/2019) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς, μετά την πρόταση να γίνει ο Σωτήρης μέτοχος του Ομίλου του, καταλήγει στο θεραπευτήριο της Χριστίνας καθώς ένα παλιό του τραύμα έχει αρχίσει να τον ενοχλεί. Εκεί, ο Βρανάς θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στη σχέση του με τη Χριστίνα. Στρατής και Δάφνη έχουν έναν άγριο τσακωμό που διαλύει ό,τι είχε απομείνει από τη σχέση τους. Στο σχολείο των κοριτσιών, γίνεται μια μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ Σμαράγδας και Ξένιας που θα φέρει τα πράγματα στα άκρα, με την Ξένια να αποκαλύπτει στη Σμαράγδα ότι τα έχει με τον Μάνο.

Ο Αλέξης τρυπώνει, σιγά σιγά, στη ζωή της Δάφνης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της ενώ ο Στρατής αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδιά του για τον γάμο του με την Κική. Η Φρόσω, όμως, ανακαλύπτει ότι η Κική έστησε παγίδα στον Στρατή, βάζοντάς τον φυλακή και αποφασίζει να μιλήσει στη Δάφνη γι’ αυτό. Ο Βρανάς δίνει στη Χριστίνα το κλειδί μιας θυρίδας που θα ανοιχτεί μετά τον θάνατό του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Κική, με όπλο της τον Γιαμπαζολιά, προκαλεί ζήλεια στον Στρατή, ο οποίος προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα μπερδεμένα αισθήματά του για την Δάφνη και την Κική. Απ’ την άλλη, η Δάφνη δεν θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη, ο οποίος δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει να προσεγγίζει και εκείνη αλλά και τον Φοίβο. Παράλληλα, ο Μάνος καταφέρνει να τουμπάρει γι’ ακόμα μια φορά την Σμαράγδα, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μόνικα και ο Νικόλας συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να τον ξεσκεπάσουν.

Την ίδια ώρα, η περιπέτεια υγείας της Βενετίας βγάζει στον Σωτήρη τα πραγματικά του αισθήματα για εκείνη. Η Δάφνη αναστατώνεται όταν ο Φοίβος εξαφανίζεται απ’ το σπίτι ενώ ο Βρανάς δεν προλαβαίνει τις κακοτυχίες όταν η εφορία βάζει λουκέτο στον Όμιλο αλλά και ένα υπέρογκο ποσό για πρόστιμο. Για να σωθεί, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο η Μόνικα κι ο Σωτήρης πρέπει να γίνουν μέτοχοι του Ομίλου Βρανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments