Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [19/11/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [19/11/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (19/11/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (19/11/19).

Κριός

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αγαπητοί Κριοί. Και εσείς θα είστε ό,τι πιο πύρινο κυκλοφορεί, για τις επόμενες επτά εβδομάδες! Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου ο λάγνος Άρης θα διαμένει στον Σκορπιό και θα ανορθώσει τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας. Προετοιμαστείτε αναλόγων για να εντυπωσιάσετε, εκτός και εντός κρεβατοκάμαρας. Ζητούμενό σας θα είναι το πάθος αλλά θα πρέπει να συνοδεύεται από προοπτικές μονιμότητας. Ακόμα και οι πιο ντροπαλοί, θα παραγκωνίσετε τους ενδοιασμούς σας και θα ενδώσετε στο πνεύμα της κατάκτησης. Η περίοδος αυτή μπορεί να ανορθώσει και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό να διευρύνετε την οπτική σας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ταύρος

Νιώθετε έντονη παρόρμηση για «συμπράξεις», αγαπητοί Ταύροι; Οφείλεται στο πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό και τη ζώνη σας των σχέσεων όλων των τύπων, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Για τις επόμενες επτά εβδομάδες θα αποκτήσουν νέα δυναμική οι συνέργειες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πέρα από το πάθος, ο Άρης θα εντείνει και την ανάγκη να δεσμευτείτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα σκέφτεστε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Προσέξτε μόνο την ένταση της ορμής σας, για να μην κάνετε άλματα χωρίς δίκτυ ασφαλείας.

Δίδυμοι

Πιάνετε τον επαγγελματικό χαρτοφύλακα ή την τσάντα του γυμναστηρίου βγαίνοντας, αγαπητοί Δίδυμοι; Είναι καιρός να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση! Εκεί θα σας στρέψει η διαμονή του δραστήριου Άρη στον Σκορπιό μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Διαμορφώστε ανάλογα το πρόγραμμά σας, γιατί η περίοδος που μεσολαβεί θα είναι απαιτητική. Γι’ αυτό δεν πρέπει να καταπονήσετε τον εαυτό σας, ούτε να παραμελήσετε την εμφάνισή σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο πρέπει και να λαμβάνετε τις βιταμίνες που απαιτούν οι δραστήριες μέρες σας. Στήστε ένα αποδοτικό σχέδιο διατροφής και εξάσκησης, που θα εστιάσει στην ισορροπία της πνευματικής και σωματικής σας αρμονίας.

Καρκίνος

Η λάμψη σας επιστρέφει, αγαπητοί Καρκίνοι! Βγαίνετε επιτέλους από το καβούκι σας και κάνετε εντύπωση… Να ευχαριστείτε γι’ αυτό τον ιπποτικό Άρη, που περνά στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας της φήμης και του ρομάντζου. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου να είστε προετοιμασμένοι για θερμές και πικάντικες εμπειρίες, παρά τη σταθερότητα που διακρίνει την ιδιοσυγκρασία σας. Μιας και θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε, αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει κατακόρυφα, δεν αποκλείεται να νιώσετε και τη διάθεση να διευρύνετε την οικογένειά σας.

Λέων

Να είστε έτοιμοι για πύρινες δράσεις στους προσωπικούς σας χώρους, αγαπητοί Λέοντες! Ο ακούραστος Άρης θα διαμένει στον Σκορπιό και στον τομέα σας του σπιτιού, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Από τη μία πλευρά θα θέλετε να είστε λαμπεροί οικοδεσπότες. Από την άλλη θα έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο, για να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτικού σας. Γι’ αυτό μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε το περιθώριο ελιγμών. Και αν θελήσετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή αλλαγές στη διακόσμηση, είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσετε το πιο ερωτικό και θελκτικό περιβάλλον.

Παρθένος

Φορτίστε άμεσα τις διανοητικές σας μπαταρίες, αγαπητοί Παρθένοι! Ο τολμηρός Άρης περνά στον Σκορπιό και τον επικοινωνιακό τομέα σας, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Από εκεί θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εξωτερικεύσετε τις φιλόδοξες σκέψεις σας. Ωστόσο, προσέξτε την ταχύτητα της έκφρασής σας που θα είναι πιο κοφτερή απ’ όσο συνηθίζετε… Επίσης, δώστε περισσότερη σημασία τώρα στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Είναι η ιδανική στιγμή για να ενδυναμώσετε τη μεταξύ σας σχέση.

Ζυγός

Η οικονομική εύνοια έρχεται στο δρόμο σας, αγαπητοί Ζυγοί! Για τις επόμενες επτά εβδομάδες, ο αποδοτικός Άρης θα διαμένει στον Σκορπιό και τον τομέα σας των χρημάτων. Κάθε σκέψη σας μπορεί να μεταφραστεί σε μετρητά μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, γι’ αυτό μην σας ξεφύγει καμία ευκαιρία. Ανανεώστε και αναβαθμίστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης, συναντήστε άτομα που κατέχουν θέσεις ισχύος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα, είναι να μην παρασυρθείτε από το κυνήγι των εισπράξεων και χάσετε την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

Σκορπιός

Αδράξτε τη μέρα, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο φλογερός Άρης περνά στα δικά σας εδάφη, φορτίζοντας το πάθος και τον δείκτη σας της φήμης. Ο πολεμιστής πλανήτης σας επισκέπτεται μόνο κάθε δεύτερο χρόνο, γι’ αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο την παραμονή του μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Ετοιμαστείτε να τονώσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία, για να υλοποιήσετε όσα αποτελούσαν μόνο ιδέες ως τώρα. Δράστε όσο το σίδερο είναι ζεστό, δώστε προτεραιότητα στα δικά σας όνειρα!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Τοξότης

Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία, αγαπητοί Τοξότες! Θα σας δώσει αυτή την ευκαιρία ο ρεαλιστής Άρης, που θα διαμένει στον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Πάρτε χρόνο και χώρο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, να αποτοξινωθείτε και να οξύνετε τη δημιουργικότητά σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να ξεκαθαρίσετε κάθε εσωτερική «ακαταστασία» αλλά και αυτή των χώρων σας. Απαλλαγείτε από όσους και ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι – κυριολεκτικά και μεταφορικά – και προχωρήστε παρακάτω.

Αιγόκερως

Ώρα να στήσετε την πιο αποδοτική ομάδα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο παρακινητής Άρης θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας των συνεργειών μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κοινωνική περίοδο, που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας για την υλοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων σας. Να θυμάστε ότι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν παραμερίσετε λίγο την αυστηρότητά σας. Παραβλέψτε τις μικρές διαφωνίες, προκειμένου να διανύσετε τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση μέχρι την επιτυχία.

Υδροχόος

Θα κλείσετε αυτή τη χρονιά με την πιο φιλόδοξη διάθεσή σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Να ευχαριστείτε τον διεκδικητικό Άρη, που θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Η προσοχή σας θα εστιαστεί στους επαγγελματικούς στόχους και την προώθησή σας… Και η εορταστική περίοδος είναι ιδανική για στρατηγικές κινήσεις. Γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε τα άτομα με ισχύ του κύκλου σας, ώστε να διευρύνετε τα δίκτυά σας. Το πιο πιθανό είναι να σας γίνουν και δελεαστικές προτάσεις που θα σας κολακέψουν. Αλλά πριν δώσετε τελική απάντηση, σκεφτείτε αν θέλετε να αναλάβετε όλο αυτό το βάρος της ευθύνης. Μήπως είναι καλύτερα να βάλετε σε κίνηση κάποια ατομικά σας εγχειρήματα.

Ιχθύες

Βγείτε στην επιφάνεια και κοιτάξτε ολόγυρα, αγαπητά ψαράκια: Ο εξερευνητής Άρης θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Η διάθεσή σας για μετακινήσεις θα χτυπήσει κόκκινο, γι’ αυτό η παραμονή στο σπίτι θα σας φαντάζει κλειστοφοβική. Ενδώστε στην παρόρμηση να δείτε και να μελετήσετε καινούργια μέρη και άλλες κουλτούρες, αναζητήστε τις σχετικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο. Ο αυθορμητισμός θα λειτουργήσει προς όφελός σας, για να προωθήσετε τις ιδέες και τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments