Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης: Προτάθηκε στην Αρμίνια Μπίλεφελντ

Γιώργος Γιακουμάκης: Προτάθηκε στην Αρμίνια Μπίλεφελντ
Γιώργος Γιακουμάκης: Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν βρίσκει σταθερό χρόνο συμμετοχής και φέρεται να προτάθηκε στη γερμανική Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Γιώργος Γιακουμάκης: Πριν από μερικές σεζόν ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιούσε εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα του Πλατανιά, «αναγκάζοντας» αρκετές ομάδες να ασχοληθούν πιο «θερμά» με την περίπτωση του. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που κινήθηκε πιο γρήγορα και κατάφερε να τον αποκτήσει, με τον ίδιο να δείχνει εξαιρετική εικόνα στην πρώτη του προετοιμασία με την ομάδα, μέχρι ένας τραυματισμός να τον κρατήσει αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Στην πορεία της χρονιάς δεν αγωνίστηκε πολύ καθώς η ομάδα είχε τον Σέρχιο Αραούχο και φυσικά τον Μάρκο Λιβάγια. Ωστόσο πέτυχε ένα από τα πιο κρίμα γκολ εκείνης της σεζόν. Για την ακρίβεια σκόραρε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σε μεγάλο βαθμό έκρινε τον τίτλο. Αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να τον βάλει στην βασική ενδεκάδα. Ο Γιακουμάκης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Γιώργος Γιακουμάκης: Βρήκε χρόνο, αλλά δεν είναι αρκετός

Η πορεία της καριέρας του ήταν ακριβώς η ίδια και με τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος έδειχνε να μην εμπιστεύεται καθόλου τον Έλληνα φορ, ενώ μάλιστα λίγο έλειψε ο ίδιος να αποχωρήσει ως δανεικός με προορισμό τον ΟΦΗ. Ωστόσο, η έλευση του Νίκου Κωστένογλου άλλαξε αρχικά τα πράγματα. Ο Γιακουμάκης έδειχνε να βρίσκει ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ, με τον ίδιο να περιορίζεται τελικά σε ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται, υπάρχουν πολλές ομάδες που θα τον ήθελαν. Στο παρελθόν έχει γραφτεί για το ενδιαφέρον από Ολλανδία μεριά. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Έλληνας επιθετικός έχει προταθεί στη γερμανική Αρμίνια Μπίλεφελντ. Πρόκειται για ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Τσβάιτε Λίγκα έπειτα από 13 αγωνιστικες και είναι ένα από τα κλαμπ που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments