Πολιτισμός

Άνταμ Ντράιβερ: Πήρε ενθύμια από το πλατό του Star Wars [vids]

Άνταμ Ντράιβερ: Πήρε ενθύμια από το πλατό του Star Wars [vids]
Άνταμ Ντράιβερ: Ο 36χρονος ηθοποιός υποδύεται τον Kylo Ren στην τρίτη τριλογία Star Wars.

Άνταμ Ντράιβερ: Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ποια αντικείμενα πήρε από το πλατό του “Star Wars“, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πιο πρόσφατης ταινίας της σειράς “The Rise of Skywalker”. Ο 36χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο “The Late Show” με τον Στίβεν Κόλμπερτ και όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή “Πώς είναι να κρεμάς το φωτόσπαθό σου;” ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Kylo Ren ομολόγησε ότι ποτέ δεν εγκατέλειψε το πολυπόθητο φανταστικό όπλο.

“Το έχω και κυριολεκτικά το κρέμασα. Είναι σε ένα κουτί, αλλά είναι κρεμασμένο στο κουτί”, αποκάλυψε ο ηθοποιός στο κοινό.

Ο Άνταμ Ντράιβερ σημείωσε ότι ζήτησε άδεια από τον σκηνοθέτη J.J. Abrams να πάρει μερικά ενθύμια από τον χαρακτήρα του Kylo Ren και πρόσθεσε: “Έχω πάρει πολλά πράγματα αυτή την τελευταία φορά, έχω ολόκληρη τη στολή”.

Νέο spot για το Star Wars: The Rise of Skywalker

Η Lucasfilm και η Walt Disney Pictures δημοσίευσαν ένα νέο σύντομο τρέιλερ για το Star Wars: The Rise of Skywalker. Το νέο ολοκαίνουργιο TV spot συνοδεύεται από τη φράση «Είμαστε όλοι μέσα σε αυτό. Μέχρι το τέλος». Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το διαφημιστικό, έχουμε και μια φρέσκια, εντυπωσιακή αφίσα από την ταινία.

Το cast που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια επιστρέφει για το οριστικό φινάλε των εννέα ταινιών και πλαισιώνεται από τους Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, με την Carrie Fisher να εμφανίζεται ξανά, ενώ επιστρέφουν προφανώς και οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd. Επίσης, τα νέα μέλη του cast είναι οι Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith και Dominic Monaghan.

Δει το νέο εντυπωσιακό poster και το νέο τρέιλερ για το  Star Wars: The Rise of Skywalker:

Η πρεμιέρα του Star Wars: The Rise of Skywalker θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments