Πολιτική

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Έτσι θα ονομάζεται το κόμμα που ιδρύει

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Έτσι θα ονομάζεται το κόμμα που ιδρύει
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε το όνομα που θα έχει το νέο κόμμα που θα ιδρύσει.

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Πριν λίγο καιρό η πρώην βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ένωση Κεντρώων είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση δικού της κόμματος. Η Μεγαλοοικονόμου βρέθηκε στο πλατό πρωινής ενημερωτικής εκπομπής και αποκάλυψε το όνομα που θα έχει το κόμμα της.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, η κυρία Μεγαλοοικονόμου δήλωσε πως το κόμμα της θα ονομάζεται ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ., από τις λέξεις: Λυσιστράτη, Ισότητα, Λάμπιτω.  «Λυσιστράτη, η Αθηναϊκή δημοκρατική, Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις και η Λαμπιτώ που είναι η Σπαρτιάτισσα ολιγαρχική», εξήγησε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Σχετικάμε την ιδεολογία του κόμματος η πρώην βουλευτής σημείωσε ότι θα πρόκειται για κόμμα του Κέντρου που δεν θα έχει «χρώμα» και θα απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες και τις ευάλωτες ομάδες. «Λέει το Σύνταγμα, θα έχουμε μια ποσόστωση και δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να έχουμε 60% άνδρες και 40% γυναίκες. Εγώ θα το αντιστρέψω. Θα βάλω στο κόμμα 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Και άνδρες που θα έχουν την ευαισθησία να υποστηρίξουν τις γυναίκες», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments