Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα λάθη στο γκολ του Πανιωνίου

Ολυμπιακός: Τα λάθη στο γκολ του Πανιωνίου
Ολυμπιακός: Αρκετά λάθη έκαναν οι ερυθρόλευκοι στη φάση της ισοφάρισης του Πανιωνίου.

Ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο αφήνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς στην Πλατεία. Η ισοπαλία αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να έχουν πλέον συγκάτοικο στην κορυφή της Super League, αφού ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λάρισα. Ο πρωταθλητής Ελλάδος πλέον πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης με άλλον αέρα.

Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς δεν έπιασε υψηλά στάνταρ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Όμως οι Ερυθρόλευκοι ήταν πιο αποτελεσματικοί τότε θα είχαν φύγει με τους 3 βαθμούς από τη Νέα Σμύρνη. Εν αντιθέτως ο Πανιώνιος δεν τα παράτησε και σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες του στο παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στη φάση της ισοφάρισης πολλοί είναι αυτοί που καταλόγισαν τις ευθύνες στον Κωνσταντίνο Τσιμίκα. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει κάνει τη διαγώνια κίνηση που πρέπει να κάνει ο μπακ, για να καλύψει τους αμυντικούς, όμως στη συνέχεια γλιστράει λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Τη μεγαλύτερη ευθύνη στη φάση την έχει ο Μεριά, ο οποίος είναι εκτός θέσης με αποτέλεσμα να βγει η κάθετη πάσα και να χάσει τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος ισοφάρισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments