Lifestyle

Γρηγόρης Πετράκος: Στους υποψήφιους για να συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar

Γρηγόρης Πετράκος: Στους υποψήφιους για να συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar
Γρηγόρης Πετράκος: Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του ΑΝΤ1 για μια θέση στους διαγωνιζόμενους του νέου κύκλου του επιτυχημένου show, "Your Face Sounds Familiar".

Γρηγόρης Πετράκος: Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα χρονιά, εκεί όπου σειρά θα πάρει ο νέος κύκλος του επιτυχημένου show, “Your Face Sounds Familiar”. Καθημερινά οι άνθρωποι του σταθμού αναζητούν τους “εκλεκτούς” που θα στελεχώσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το διαγωνιστικό μέρος, αναζητώντας πρόσωπα γνωστά στο ευρύ κοινό.

Ένα από αυτά είναι και ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος. Τη αποκάλυψη της είδησης έφερε στο φως η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Θεοφανία Παπαθωμά κατά την συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The2Night Show”. Η ηθοποιός ανέφερε πως ο σύζυγός της έχει δεχθεί πρόταση από τους ανθρώπους του σταθμού την οποία σκέφτεται. Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο show την περασμένη χρονιά πήρε μέρος ο πρώην άνδρας της ηθοποιού, Πασχάλης Τσαρούχας πραγματοποιώντας μάλιστα εμφανίσεις που συζητήθηκαν.

Η Ελληνίδα ηθοποιός κατά την παρουσία της στην εκπομπή αναφέρθηκε εκτενώς στην τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” στην οποία πρωταγωνιστή. Η σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συνεχίζει δυναμικά με την Θεοφανία Παπαθωμά να ξεδιπλώνει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον ρόλο της “Βιολέτας” όπου και υποδύεται με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα η ηθοποιός ανέλυσε στον παρουσιαστή την περιβόητη σκηνή της διαπόμπευσης της Βιολέτας.

“Ο Κωνσταντής το κάνει περισσότερο σαν παιχνίδι, δεν έχει τόσο μεγάλη κακία μέσα αυτό το πράγμα. Θέλει να κάνει το κομμάτι του. Εγώ τον παρακαλάω να μου δώσει τα ρούχα και αυτός τα παίρνει και φεύγει. Και εγώ ουσιαστικά μένω εκεί μόνη, αβοήθητη, απελπισμένη και ξεφτιλισμένη. Σοκαριστικό, γιατί αυτή η γυναίκα είναι μια γυναίκα μόνη και απροστάτευτη. Είναι μόνη της σε ένα ξένο χωριό, ο άντρας την την εγκατέλειψε και, μάλιστα, για μία άλλη. Δηλαδή, την έχει ακυρώσει σαν γυναίκα, έχει διαλύσει την ύπαρξή της, την θηλυκή της υπόσταση.

Η Βιολέτα πλέον είναι εντελώς μόνη και απελπισμένη. Αυτό ήθελα να δείξω εγώ σε αυτή τη σκηνή, γι’ αυτό και πήρα την Μελίνα, που γράφει τόσο ωραία, και συζητήσαμε την σκηνή. Ο καημένος ο Κουκουράκης δεν ήθελε καθόλου να γυρίσει τη σκηνή και μου ζητούσε εκατό φορές συγγνώμη που θα με άφηνε με τα εσώρουχα. “Δεν θέλω να σου το κάνω αυτό” μου έλεγε. Από τη Μελίνα ζήτησα να γίνει ακόμα πιο δραματική η σκηνή. Την έκανε πιο δραματική προσθέτοντας αυτή την πάλη ανάμεσα στη Βιολέτα και τον Κωνσταντή. Δηλαδή στην αρχή θα κοιμόμουν και θα ξυπνούσα και τότε θα έβλεπα ότι λείπουν τα ρούχα μου. Μετά το κάναμε έτσι, να παλεύω εγώ για να μου δώσει τα ρούχα πίσω και εκείνος να μου λέει ευθέως όσα έχει να πει. Το ζήτησα εγώ, γιατί έπρεπε να είναι πολύ δραματική αυτή η σκηνή και να δείξει την μοναξιά και την απελπισία αυτής της γυναίκας”.

Όσο για το αν η Βιολέτα θα παντρευτεί τον Μιλτιάδη, όπως την ρώτησε ο Αρναούτογλου, εκείνη είπε πως δεν το ξέρει και πρόσθεσε πως θα ήθελε να γίνει αυτό, λέγοντας χαρακτηριστά: “Ο Μιλτιάδης είναι ωραίος. Είναι καλός άνθρωπος, ηθικός, άνθρωπος για οικογένεια”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments