Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιγμα στην Κεντροαριστερά με Γκλέτσο και Κραουνάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιγμα στην Κεντροαριστερά με Γκλέτσο και Κραουνάκη
Εκπλήξεις στη λίστα με τις προσωπικότητες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μεγάλες εκπλήξεις προχώρησε το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί το πολυαναμενόμενο εγχείρημα για το άνοιγμα στον χώρο της Κεντροαριστεράς με ονόματα όπως του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και του Απόστολου Γκλέτσου. Το όνομα του πρώην Δημάρχου Στυλίδας αποτέλεσε τρομερή έκπληξη στη λίστα με τις προσωπικότητες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ονόματα από τα Συνδικάτα, την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα.

Η συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη θεωρείται αναμενόμενη έκπληξη, καθώς  ο συνθέτης και τραγουδιστήςφημίζεται για τα φυλοσυριζαϊκά του αισθήματα. Θυμίζουμε πως αποθέωνε και στήριξε τον Παύλο Πολάκη να χορεύει με το τσιγάρο στην πίστα. Είχε πει τότε για να τον στηρίξει: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50. Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω…».

Για τον Αλέξη Τσίπρα είχε πει: «Αγαπάω και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ένα καθαρό παιδί. Είναι ο πρωταγωνιστής του κόμματος… είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ» είπε για να προσθέσει ότι «δεν υπάρχει κόμμα χωρίς αυτόν».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν επίσης είναι η Ρεγγίνα Βάρτζελη, η οποία διετέλεσε διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης υπήρξε και γραμματέας. Παράλληλα, συμμετέχουν πρώην βουλευτές επί Γιώργου Παπανδρέου, όπως η Μαρία Θεοχάρη, ο Θάνος Γικόνογλου, η Χρύσα Μανωλιά κ.λπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments