Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [28/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [28/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (28/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (28/11/19).

  • κριός

Μπορεί να νιώσεις πως υπάρχουν περισσότερα απ’ όσα λέει ένα άτομο για την ερωτική σου ζωή. Ωστόσο η αδυναμία του να δει πόσο ικανή είσαι να συγκεντρώνεις τα κομμάτια που λείπουν, δεν είναι πρόβλημα. Είσαι έτοιμη να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος, κι ενδεχομένως έγκαιρα, για να το συζητήσεις με τον αγαπημένο σου.

  • ταύρος

Η ευαισθησία θα αυξηθεί αυτή τη στιγμή, και θα είναι χρήσιμη αν ακούσεις τη διαίσθησή σου και ανιχνεύσεις τι σκέφτεται ή αισθάνεται ο εραστής σου. Εντούτοις, δεν θα ήταν χρήσιμο να κάνεις μεγάλο ζήτημα, κάτι που δεν χρειάζεται τέτοια προσπάθεια. Η ευαίσθητη διάθεσή σου μπορεί να συμβάλει ώστε να διευκολυνθεί μια βαθύτερη αλληλεπίδραση με το ταίρι σου…. ειδικά αν η αυθεντικότητα, ενθαρρύνει την αυθεντικότητα.

  • δίδυμοι

Όπου υπάρχουν ρομαντικές επιλογές, οι ευκαιρίες δεν απέχουν πολύ. Αν θέλεις να πετύχεις πρόοδο στα ερωτικά σου – αλλά έχει καθυστερήσει λόγω περιορισμών ή παρακωλύσεων- τότε είναι η ιδανική στιγμή, για να αγνοήσεις τους προηγούμενους τρόπους και να προσπαθήσεις με καινούργιους ή άγνωστους. Αυτό που δεν έχει εξεταστεί ή δεν έχει εξερευνηθεί, θα σε ενθαρρύνει να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, έτσι όπως δε θα έκανες παλαιότερα.

  • καρκίνος

Προσπάθησε να δώσεις περισσότερη σημασία σε κάτι που σου είπε ο εραστής σου. Τα ένστικτό σου, μπορεί να σου πει αν αξίζει να αντιμετωπίσεις το συγκεκριμένο σχόλιο με συγκεκριμένο τρόπο, ούτως ή άλλως. Ό,τι ειπώθηκε, μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πολλά….Αλλά μπορεί να θελήσεις να προσδιορίσεις μόνη σου, αν υπάρχει πραγματική αλήθεια σε όσα σου είπε ο αγαπημένος σου. Ο χρόνος, μπορεί να σου επιβεβαιώσει, όσα πρέπει να γνωρίζεις.

  • λέων

Αν νιώθεις πως η εξέλιξη στη σχέση σου απαιτεί εξέταση από απόσταση, τότε δώσε λίγο «χρόνο» στον εαυτό σου, για να το κάνει. Μπορεί να οφείλεται στις αλλαγές που επικρατούν σε άλλους τομείς της ζωής σου, η δυσκολία που αντιμετωπίζεις για να συνειδητοποιήσεις τις εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσεις τι χρειάζεται αναθεώρηση στα ερωτικά σου. Μόλις το ξεκαθαρίσεις μέσα σου, τότε θα ξέρεις ποιο είναι και το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις.

  • παρθένος

Η προθυμία σου να ηρεμήσεις το ταίρι σου, ή ν’ αποφύγεις εντάσεις στη σχέση σου είναι κατανοητή. Ωστόσο μπορεί να σκεφτείς περισσότερο, τρόπους για να διευκολύνεις τη ζωή του εραστή σου, και να παραβλέψεις τις δικές σου ανάγκες. Το να βοηθήσεις να συνειδητοποιήσει ο εραστής σου την ανισορροπία που επικρατεί, μπορεί να γίνει εύκολα Η ειλικρίνεια είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη πολιτική τώρα.

  • ζυγός

Το παρελθόν μπορεί να μην είναι καθόλου χρήσιμη – και ίσως να είναι υπερβολική – επίδραση σε όλες τις αποφάσεις που παίρνονται τώρα για τα ερωτικά σου. Παρόλο που θα ξεκαθαρίσεις όσα θέλεις και όσα δε θέλεις από μια σχέση, με βάση την προηγούμενη εμπειρία σου, μπορεί να εστιάσεις τόσο πολύ στο παρελθοντικό σχέδιο ώστε να μην αναγνωρίσεις μια ιδιαίτερη ευκαιρία, που ικετεύει για την προσοχή σου τώρα. Το γεγονός που εκδηλώνεται τώρα…. δεν είναι σύμπτωση.

  • σκορπιός

Το άγνωστο μπορεί να σε κάνει διστακτική για την επιδίωξη ενός συγκεκριμένου ρομαντικού σχεδίου ή ενδιαφέροντος. Αλλά προσπάθησε να συνδεθείς με ό, τι είναι συναρπαστικό, για να τολμήσεις να κάνεις ένα γενναίο βήμα σε αχαρτογράφητο έδαφος. Αν αισθάνεσαι πως είναι ανάγκη να ρισκάρεις, τότε είναι πλέον η ιδανική στιγμή για να το τολμήσεις….αργά και προσεκτικά!

  • τοξότης

Υπάρχει μια ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αλλά ενδεχομένως να νιώθεις θορυβημένη, όταν πρόκειται για καινούργιες αλληλεπιδράσεις. Προσπάθησε να μην κρίνεις τον άλλον από την εμφάνισή του. Όπως λέει το παλιό ρητό «μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο» γιατί θα εκπλαγείς ευχάριστα από το πόσο ενδιαφέρων είναι κάποιος που προσπάθησες να γνωρίσεις καλύτερα. Δως του την ευκαιρία να σου δείξει το χαρακτήρα του….και βλέπεις μετά τι θα κάνεις!

  • αιγόκερως

Ευκαιρίες για να μοιραστείς σκέψεις ή συναισθήματα…. προσφέρονται αυτό το διάστημα. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και κάντο. Αν αυτό συνεπάγεται μια ειλικρινή συζήτηση μ’ ένα φίλο για μια προσωπική υπόθεση ή για το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας με το ταίρι σου, η αυτοπεποίθησή σου, θα ενισχυθεί από την χαρούμενη διάθεση που θα έχεις επειδή του ανοίχτηκες, με τρόπους που χρειάζεται. Κάτι μπορεί να έχει κρατηθεί κρυφό μέσα σου, για πολύ καιρό.

  • υδροχόος

Ένα εμπόδιο που υπήρχε στα ερωτικά σου, δείχνει σημάδια εξαφάνισης. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου, βιώνοντας ευχάριστη πρόοδο στα προσωπικά σου. Και θα οφείλεται στον τρόπο που ανοίχτηκες στο άτομο που σ’ ενδιαφέρει, για να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο αγαπημένος σου, μπορεί να είναι πιο πρόθυμος να συζητήσει ένα θέμα, που απέφευγε τελευταία.

  • ιχθύες

Θα σου γίνει ξεκάθαρο, ότι πρέπει να ληφθεί κάποια πρωτοβουλία στα ερωτικά σου, για να υπάρξει εξέλιξη. Μπορεί μάλιστα, να το κάνεις εσύ. Μπορεί να φτάσεις στα όριά σου, λέγοντας «μέχρι εδώ» ή να αποφασίσεις ότι η αλλαγή που θέλεις μπορεί να είναι εφικτή με το να ρισκάρεις και να δεις τα αποτελέσματα. Το να τολμήσεις στο όνομα της αγάπης, μπορεί να δημιουργήσει κάτι αξέχαστο τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments