Αθλητισμός

Γιοάν Μολό: Στην έξοδο από το “Τριφύλλι” ο Γάλλος

Γιοάν Μολό: Στην έξοδο από το “Τριφύλλι” ο Γάλλος
Γιοάν Μολό: Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής οδηγεί τον έμπειρο επιθετικό σε σκέψεις αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, μπαίνοντας σε συζήτηση για την άμεση λύση του συμβολαίου του.

Γιοάν Μολό: Ο 30χρονος επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό ως μια λύση πολυτελείας. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”, Νίκος Νταμπίζας κινήθηκε με κάθε τρόπο προκειμένου να κλείσει τον παίκτη και να τον φέρει στην Ελλάδα, ωστόσο η επιλογή του εκ του αποτελέσματος κρίνεται αποτυχημένη. Ο Γιώργος Δώνης έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα τον Γάλλο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός αναζητά τρόπο να αποδεσμευτεί άμεσα από το συμβόλαιό του.

Ο τεχνικός των “Πράσινων” στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να μην υπολογίζει καν τον Μολό, αφήνοντας τον σταθερά εκτός αποστολής. Ο Γάλλος βλέποντας τον χρόνο δράσης του να λιγοστεύει όλο και περισσότερο μπαίνει σε σκέψεις αποχώρησης από την ομάδα. Το ρεπορτάζ γύρω από τον σύλλογο αναφέρει πως δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να βρουν τη χρυσή τομή και να χωρίσουν τους δρόμους τους το προσεχές διάστημα.

Όλα αυτά θα εξαρτηθούν αν ο παίκτης βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γιώργος Δώνης εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση να… παγώσει τις σχέσεις του με τον Γιοάν Μολό ενεργοποιώντας τον Περέα. Ο νεαρός επιθετικός έχει αποκομίσει θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, δίνοντας ανάσες στον Μακέντα. Υπενθυμίζεται πως στο ρόστερ του “Τριφυλλιού” βρίσκεται ο μόνιμα τραυματίας Μπεκ, ενώ παράλληλη διοίκηση και τεχνικό επιτελείο εξετάζουν ενδεχόμενη απόκτηση ακόμη ενός παίκτη στον επιθετικό τομέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments