Διεθνή

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Το απρόσμενο ενδιαφέρον του για τον Κώστα Μπακογιάννη

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Το απρόσμενο ενδιαφέρον του για τον Κώστα Μπακογιάννη
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος κατάφερε να «σπάσει» τον πάγο στη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ρωτώντας τον για τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Με καθυστέρηση 20 λεπτών και μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα λόγω των αλλεπάλληλων τουρκικών προκλήσεων ξεκίνησε η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο Παρίσι. Φυσικά, το κλίμα στη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα βαρύ, λόγω και των τουρκικών προκλήσεων το τελευταίο διάστημα, στις οποίες μάλιστα συμμετείχε και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον ίδιο πάντως να φροντίζει να κάνει ένα βήμα για σπάσει ο πάγος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα «αιφνιδιάζοντας» τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Προτού ακόμα ξεκινήσει η συζήτηση για τα θέματα του τελευταίου διαστήματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γύρισε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ρώτησε: «Τι κάνει ο ανιψιός σου ο Κώστας Μπακογιάννης που έμαθα ότι έγινε Δήμαρχος Αθηναίων;». Την αρχική απορία του κ. Μητσοτάκη έσπευσε να απαντήσει ο ίδιος κ. Ερντογάν ο οποίος σημείωσε: «Τον γνωρίζω γιατί ήταν συμφοιτητής του γιου μου».

Όντως, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο 38χρονος γιος του Τούρκου προέδρου, Νετσμετίν Μπιλάλ Ερντογάν σπούδασαν μαζί πολιτικές επιστήμες στο JFK School of Government στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2004.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments