Lifestyle

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια θέλει για διάδοχό της στο GNTM

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια θέλει για διάδοχό της στο GNTM
Ειρήνη Καζαριάν: Η νικήτρια του πρώτου GNTM αποκάλυψε με δηλώσεις της ποια κοπέλα επιθυμεί να κατακτήσει το τίτλου του φετινού ριάλιτι μόδας.

Ειρήνη Καζαριάν: Το όμορφο μοντέλο ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα παράσταση του Νικόλα Ανδρουλάκη “Κούκλες” πραγματοποιώντας το πρώτο της εγχείρημα στην υποκριτική. Σε δηλώσεις που παραχώρησε εκτός από το θέατρο αναφέρθηκε και στην προσωπική της εμπειρία στο GNTM, το οποίο και κατέκτησε πέρυσι αλλά και στο ποια διαγωνιζόμενη πιστεύει πως θα φθάσει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στον φετινό διαγωνισμό.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί αποκλειστικά με την υποκριτική και να αφήσει τον χώρο της μόδας, η Ειρήνη Καζάριαν τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να πάω σε κάποια σχολή υποκριτικής, θέλω λίγο χρόνο. Θα δείξει. Πάντως το μόντελινγκ το συνεχίζω ακόμα».

Το νεαρό μοντέλο εν συνεχεία δεν κρύφτηκε αναφέροντας ποια θα ήθελε να είναι η νικήτρια του φετινού GNTM 2 και διάδοχος της. «Βλέπω τα κορίτσια στο GNTM, είναι μια χαρά. Δυναμικές και κάποιες ανταγωνιστικές όπως στο προηγούμενο. Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία γιατί είναι μικρή και έχει πολλά χρόνια μπροστά της να συνεχίσει και να κάνει καριέρα. Εντάξει, θέλει σκληρή προσπάθεια μετά το παιχνίδι… Δεν είναι απλά ότι βγαίνω έξω και τα έχω όλα έτοιμα, θέλει προσπάθεια και πιστεύω θα τα καταφέρουν».

Εν αναμονή λοιπόν για την πρεμιέρα της Καζαριάν στο θεατρικό σανίδι αλλά και της ανάδειξης της νικήτριας του GNTM 2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments