Ελλάδα

Λεωφόρος Λαυρίου: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία

Λεωφόρος Λαυρίου: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία
Λεωφόρος Λαυρίου: Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, με ηλικιωμένη να προκαλεί τον θάνατο σε έναν μοτοσυκλετιστή και τον τραυματισμό ενός ακόμα.

Λεωφόρος Λαυρίου: Άλλη μία τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Λαυρίου, όταν ηλικιωμένη οδηγός παρέσυρε μηχανή προκαλώντας το θάνατο στον μοτοσυκλετιστή και τον τραυματισμό ενός άλλου. Στο σημείο επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, καθώς το ΕΚΑΒ προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους δύο άτυχους άνδρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν διερχόμενο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένη, παρέσυρε δύο μηχανές, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματία. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε κατά τρόπο αντικανονικό και παρέσυρε τις μοτοσικλέτες. Ο ένας από τους επιβαίνοντες σφηνώθηκε κάτω από προπορευόμενο όχημα, αφού σύρθηκε, και ο άλλος προσέκρουσε με δύναμη στο οδόστρωμα.

Η ηλικιωμένη οδηγός που προκάλεσε το θλιβερό συμβάν βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες για να απεγκλωβιστεί ο νεκρός νεαρός και να υπάρξει περίθαλψη για τον τραυματία. Οι αρχές διενεργούν ήδη έρευνα προκειμένου να αποσαφηνίσουν τα βασικά αίτια του συμβάντος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments