Ελλάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής η Νατάσα Παζαϊτη

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής η Νατάσα Παζαϊτη
Είναι οι στιγμές που η κα Νατάσα Παζαϊτη, σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, ετοιμάζεται να πάει στο χειρουργείο στην ιδιωτική κλινική της οποίας είναι διευθύντρια στο τμήμα Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και αποκατάστασης μαστού.

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και γνωστή χειρουργός, κυρία Νατάσα Παζαϊτη δίνει τo δικό της αγώνα για ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η κυρία Νατάσα Παζαϊτη, MD, PHD, FEBS, Γενική χειρουργός, ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική χειρουργική του Μαστού και Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και αποκατάστασης μαστού στο Metropolitan General, μάχεται για την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η κυρία Παζαϊτη εδώ και χρόνια στέλνει μηνύματα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλες τις γυναίκες που δίνουν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

pagenews.gr

pagenews.gr

Για τον αγώνα της μάλιστα έχει κάνει πάρα πολλές ομιλίες σε διάφορες περιοχές της χώρας. Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στο έργο της αλλά και για την δουλειά της στο Metropolitan General, στο πρόσφατο τραπέζι που διοργάνωσε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη για τις συζύγους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Η κυριά Παζαϊτη που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με την Τζένη Μπαλατσινού, και την Μάρα Ζαχαρέα συζήτησε μαζί τους και απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Όπως έχει πει και η ίδια, όλα αυτά τα χρόνια που εργάστηκε ως γενική χειρουργός και χειρουργός μαστού, ήρθε σε επαφή με μεγάλο αριθμό γυναικών που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας σχετιζόμενα με τις ασθένειες του μαστού. Αυτό που αποκόμισε σε όλη  τη διάρκεια της επιστημονικής και επαγγελματικής της ειδίκευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ήταν η ανάγκη της συνολικής αντιμετώπισης των ασθενειών αυτών.

Οι γυναίκες που της εμπιστεύθηκαν την υγεία τους, μοιράσθηκαν μαζί της τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους που αφορούσαν, όχι μόνο την ίδια τη φύση της ασθένειας και της θεραπείας της αλλά γενικότερα τις μεταβολές που θα μπορούσε να επιφέρει στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή τους.

Τον Φεβρουάριο του 2017 ανοίγει επί της λεωφόρου Κηφισίας το Κέντρο Υγείας Μαστού. Έναν χώρο που δημιούργησε, όπως λέει η ίδια, για να συνταιριάξει την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και τη φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί.

pagenews.gr

pagenews.gr

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ιατρείο που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ,  όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσει η Νατάσσα Παζαϊτη με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν, σύμφωνα με την ίδια, το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Η επαγγελματική της ανέλιξη ωστόσο δεν σταματάει εκεί

Πριν από δυο περίπου μήνες, ανακοινώνεται από την ιδιωτική κλινική Metropolitan General, πως η κα Νατάσσα Παζαϊτη αναλαμβάνει διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General. Σε μια κίνηση εξωστρέφειας και δυναμισμού, βγαίνει μπροστά και διαφημίζει η ίδια την ίδρυση του νεοσύστατου τμήματος στο Metropolitan.

«Σας καλωσορίζω στην Κλινική Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού, μια νέα πρωτοποριακή Κλινική που συνδυάζει την υψηλή ειδίκευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού» αναφέρει μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι αισθάνεται πολύ περήφανη που ηγείται, ως πρώτη μεταξύ ίσων, «μιας καταπληκτικής ομάδας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments