Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [10/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [10/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (10/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (10/12/19).

  • κριός

Αν χρειάζεσαι επιβεβαίωση για κάτι, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε ίσως χρειαστεί να διευκρινίσεις τι σε κάνει να νιώθεις αβέβαιη σε ό, τι έχει συζητηθεί ή συμφωνηθεί μέχρι τώρα. Μπορεί να προκύψουν πληροφορίες που θα σε κάνουν να αξιολογήσεις ό,τι συζητήθηκε με νέο τρόπο. Η ανάδυση αυτού του ζητήματος θα οδηγήσει στο να βοηθήσεις τον αγαπημένο σου, να παραδεχτεί πως όντως το θέμα χρειάζεται επιβεβαίωση ή επανάληψη.

  • ταύρος

Η αυτοπεποίθησή σου θα αποδειχθεί αναπόσπαστο μέρος της σύνδεσης με ένα συγκεκριμένο άτομο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έχεις βγάλει σιωπηλά τα συμπεράσματά σου σχετικά με ένα κοινό θέμα και τώρα να έχεις την ευκαιρία να αποκαλύψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σχετικά μ’ αυτό. Μια αυθεντική προσφορά βοήθειας ή υποστήριξης από σένα, θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται για να ηρεμήσει το ταίρι σου, και να δει το ζήτημα αντικειμενικά.

  • δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα μπορούσε να υπάρξει κάτι περισσότερο από φιλία μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο αυτή τη στιγμή. Θα εκπλαγείς από το τι είναι διατεθειμένος να αποκαλύψει για τα κρυμμένα συναισθήματά του. Όμως, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με το τι νιώθει κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο. Σύντομα, μια τέλεια ευκαιρία θα παρουσιαστεί και θα μιλήσετε και οι δύο για τα αμοιβαία συναισθήματά σας. Προς το παρόν, προσέξτε τι προχωράει.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • καρκίνος

Η αναζήτηση της τέλειας σχέσης, μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Έχεις θέσει τον πήχη ψηλά αυτό το διάστημα? Αντί να δίνεις προσοχή σε αυτά που λείπουν θα μπορούσες να εντοπίσεις αυτά που θαυμάζεις στο σύντροφό σου. Αν δεν τα είχες παρατηρήσει νωρίτερα, τότε θα μπορούσες να παθιαστείς, τώρα που «ανοίγουν» τα μάτια σου.

  • λέων

Μια σύγχυση για ένα ερωτικό θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό. Ίσως να γνωρίζεις πως αγνόησες τις λεπτές προειδοποιητικές ενδείξεις ή πιθανώς ένα θέμα που ήλπιζες, ότι θα βελτιωνόταν με το χρόνο. Εναλλακτικά, ίσως έχεις αρνηθεί τα συναισθήματά σου σχετικά με κάποιον… και πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις. Συνεχίζοντας να έχεις το κεφάλι σου στην άμμο, δεν θα το ξεκαθαρίσεις, πάντως. Αν είναι η σαφήνεια που θέλεις, τότε τόλμησε να λύσεις, όσα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

  • παρθένος

Με τον παθιασμένο και ανυπόμονο Άρη να επηρεάζει τις σκέψεις και την επικοινωνία σου, πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε μια συζήτηση. Αν αυτή καθυστερεί επειδή πιστεύεις ότι θα χρειαστεί σημαντική προσπάθεια εκ μέρους σου, τότε μπορείς να αναλάβεις την πρωτοβουλία για να την υποκινήσεις – αλλά να είσαι προσεκτική. Τα λόγια σου έχουν πολλή επιρροή και θα μπορούσαν να βλάψουν ακούσια, αν πραγματικά τα παίζεις όλα για όλα.

  • ζυγός

Θα είσαι αποφασισμένη να εξετάσεις πώς και πού εφαρμόζονται οι παθιασμένες προσπάθειές σου στη σχέση σου. Αν είσαι βέβαιη ότι οι ανάγκες σου είναι ρεαλιστικές, τότε προσπαθώντας με μέτρο, μπορείς να καταφέρεις να τις ικανοποιήσεις. Ωστόσο, αν νιώθεις μεγαλύτερη απογοήτευση από απόλαυση, τότε ίσως χρειαστεί να μειώσεις ορισμένες ρομαντικές προσδοκίες σου.

  • σκορπιός

Για να βελτιώσεις τη σχέση σου, θα πρέπει να έχεις ξεκάθαρη ιδέα για το τι πήγε στραβά ή τι χρειάζεται διόρθωση. Ευτυχώς, έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να θεραπεύσεις κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αλλά για να γίνει αυτό σωστά, πρέπει να αντιμετωπιστεί μια συγκεκριμένη αλήθεια. Όσο είσαι ειλικρινής για το τι θέλεις να αλλάξεις, τότε θα δεις πως είναι ευκολότερο να τα καταφέρεις, από όσο νόμιζες.

  • τοξότης

Κάτι μπορεί να αναβιώσει στη σχέση σου…. οπότε σκέψου τι μπορεί να έχει πέσει σε αδράνεια και απαιτεί μια ένεση ζωής. Αυτό το τραίνο της σκέψης θα μπορούσε να σε οδηγήσει να εντοπίσεις μια νέα πηγή διασκέδασης και επιδεξιότητας για σένα και το ταίρι σου. Αυτό που συζητείται και συμφωνείται θα μπορούσε να φέρει ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμού στην εκκολαπτόμενη ή υπάρχουσα σχέση – και όπου υπάρχει ενέργεια, το πάθος σπάνια βρίσκεται μακριά.

  • αιγόκερως

Το παλιό ρητό που λέει πως μια αλλαγή είναι τόσο καλή όσο η ανάπαυση μπορεί να είναι σχετική με κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αν τα ερωτικά σου έχουν γίνει πολύ προβλέψιμα – ή γνωρίζεις ότι ο αγαπημένος σου αισθάνεται το ίδιο – τότε σκεφτείτε μαζί για να εξερευνήσετε κάτι μη δοκιμασμένο ή ανεξερεύνητο που μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Αφήστε κατά μέρος την τάση να «παίξετε εκ του ασφαλούς». Στην πραγματικότητα, το να βρείτε ένα κωδικό μεταξύ σας, μπορεί να μην είναι κακή ιδέα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments