Αθλητισμός

Σωκράτης Διούδης: Τα βρίσκει και υπογράφει με Παναθηναϊκό

Σωκράτης Διούδης: Τα βρίσκει και υπογράφει με Παναθηναϊκό
Σωκράτης Διούδης: Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του "Τριφυλλιού" προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Σωκράτης Διούδης: Μετά τους Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη, ο 26χρονος τερματοφύλακας έρχεται τρίτος στη σειρά των ανανεώσεων που επιδιώκει τους τελευταίους μήνες ο Παναθηναϊκός. Οι “Πράσινοι” δείχνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με τη παρουσία του Σωκράτη Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, με την σταθερή πορεία του παίκτη να δημιουργεί τη θέληση του συλλόγου να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί του.

Οι σκέψεις του Σωκράτη Διούδη για μια δεύτερη ευκαιρία στο εξωτερικό μετά το πέρασμα στο Βέλγιο και την Κλαμπ Μπριζ έχουν πάει… περίπατο, με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει όπως φαίνεται τις απαιτήσεις του. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το “Τριφύλλι” βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Διούδη συνεχίζοντας έτσι τον επιτυχώς τον κύκλο των ανανεώσεων.

Μετά τον 26χρονο τερματοφύλακα σειρά έχουν οι περιπτώσεις των Ινσούα και Γιόχανσον με το “Τριφύλλι” να έχει προβεί ήδη σε πρώτες επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι περιπτώσεις αμφοτέρων φαντάζουν δυσκολότερες από τις προηγούμενες που τέθηκαν με επιτυχία για τον σύλλογο. Οι δύο αμυντικοί εμφανίζονται σκληροί διαπραγματευτές περιμένοντας το κάτι παραπάνω στο οικονομικό κομμάτι πριν πουν το τελικό “ναι” και υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο. Αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για τα προσεχή παιχνίδια περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του να φανούν συνεπείς και να βγάλουν εις πέρας την αποστολή να φέρουν νίκες στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments